Juli17 OL Dak Eraf The Story Of George Michael
Apr02 GZ Charly Luske Story Of George Michael Band (C) Carla Gorter

The Story of George Michael

Charly Luske en live band

De grootste hits en het verhaal van George Michael

Op locatie Bestel
Meer info

In Openluchttheater Elsrijk
We gaan deze zomer een weekend lang, van vrijdag 16 t/m zondag 18 juli, voorstellingen spelen in Openluchttheater Elsrijk in Amstelveen. Drie dagen boordevol theater en muziek en wat past daar nou beter bij dan een swingend concert in de open lucht met alle hits van George Michael.

Charly Luske
Charly Luske brengt brengt met The Story of George Michael een eerbetoon aan zijn grote muzikale idool George Michael. In dit concert wordt het onstuimige leven van de Britse popzanger en liedjesschrijver verteld aan de hand van zijn onverwoestbare nummers als Wham!-er en als soloartiest.

Fantastische live band
George Michael was de succesvolste zanger van de jaren tachtig en negentig. Hij verkocht 100 miljoen platen, grossierde in Grammy’s en schreef talloze hits. Onder aanvoering van bassiste Phaedra Kwant, Michaels grootste fan, vertellen de muzikanten en vocalisten de anekdotes achter de heerlijke muziek en wordt er gemusiceerd dat het een lieve lust is.

Voorafgaand aan je bezoek ontvang je een servicemail met praktische informatie. Adres: Openluchttheater Elsrijk, De Ruwwiellaan 20, 1181 PS Amstelveen.  

Check hier onze andere voorstellingen in Elsrijk.

Op locatie Bestel

Ook te zien op:

Op locatie Bestel

Prijzen

Zaal Ongeplaceerd - Normaal
€ 30,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Genre Muziek/Concert
Ik wil Uit met vriendinnen, Bewezen succes

Deel deze voorstelling