Hanna Marieke Trio

Rhythms Of Grace

Lyrische jazz-composities met een vleugje klassiek en gospel

Kleine Zaal Bestel
Meer info

De Amstelveense Hanna Marieke brengt begin juli haar debuutalbum Rhythms Of Grace uit. In dit CD-releaseconcert laat ze je kennis maken met haar muziek en neemt ze je mee op een poëtische reis. Samen met haar trio (piano, contrabas en drums) speelt ze lyrische jazz-composities met een vleugje klassiek en gospel.

Hanna Marieke zegt zelf over haar muziek; 'Mijn muziek is het kwetsbare verhaal van mijn hart. Ik laat alles in mijn omgeving binnenkomen; van de mooiste momenten in de natuur tot de moeilijkste situaties in het leven. Ik ben altijd op zoek naar licht, hoop, genade en schoonheid. Ik vertaal die zoektocht in jazzmuziek en eerlijke verhalen.'

Over Hanna Marieke
Hanna Marieke van Dijk is in 1996 geboren en begon op haar negende met klassieke pianoles. Al snel wilde ze ook leren improviseren en componeren. Als tiener raakte ze geïnteresseerd in jazzmuziek en ging ze jazz pianolessen volgen. In 2018 studeerde ze af aan het Conservatorium Utrecht in de richting piano Jazz & Pop.

Vanaf 2017 componeert Hanna voor haar eigen jazztrio: het Hanna Marieke Trio. Daarnaast speelt ze in de jazz/folk band Catch The Sparrow en vergezelt ze zangeres Thirza Athalja. De afgelopen jaren speelde Hanna in de band Muddy Grease, de HKU Bigband, Utrecht's jazz Orchestra en Big Band Utrecht. 

Goed om te weten
Er is plek voor het dan geldende maximum aantal bezoekers per voorstelling waarbij huishoudens op 1,5-meter van elkaar weer kunnen genieten van de voorstelling. Er is geen verplichte sneltest. Vooraf online reserveren is noodzakelijk. Bekijk hier onze richtlijnen.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

Zaal Ongeplaceerd - Normaal
€ 16,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Genre Muziek/Concert
Ik wil Lokaal talent, Jong talent

Deel deze voorstelling