Enge Buren

BASTA! - De allerlaatste show

Je laatste kans!

Na 2.893 optredens, 7 avondvullende shows, 243 liedjes, 28 dansjes, 156 persiflages, 114 briljante acts, 73 totaal mislukte acts, 633 pizza's (calzone), 1 hit, 4 scheidingen, 5x Lowlands, 27 benefietoptredens, 283 gebroken snaren en 2.567 overige (niet nader te omschrijven) onzin is het mooi geweest en begint Enge Buren aan het allerlaatste theaterseizoen. Daarna is het voorgoed BASTA!

Uit het immense repertoire van dit unieke cabarettrio wordt een geheel nieuw programma samengesteld. Meer dan 25 jaar hilarische, maffe, gekke, gevoelige, kritische liedjes en acts levert een schat aan materiaal op om uit te putten. De grootste hits 'mogen' worden meegezongen, maar ook kleine subtiele liedjes komen aan bod. De een origineel, de ander opgepoetst en aan deze tijd aangepast en ook nieuw werk zal niet worden geschuwd!

Goed om te weten

Er is plek voor maximaal 50 bezoekers per voorstelling waarbij huishoudens op 1,5-meter van elkaar weer kunnen genieten van de voorstelling. Er is geen verplichte sneltest. Vooraf online reserveren is noodzakelijk. Bekijk hier onze richtlijnen.

Kleine Zaal Laatste kaarten

Ook te zien op:

Kleine Zaal Laatste kaarten
Kleine Zaal Bestel
Kleine Zaal Bestel

Prijzen

Vrije plaatskeuze - Normaal
€ 21,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Michiel Bos, Henk van der Weijden, Pyr Tilma
Duur Circa 75 minuten geen pauze
Genre Cabaret
Ik wil Mannenavond, Bewezen kwaliteit, Humor

Deel deze voorstelling