Okt21 GZ Vuile Huichelaar 2122 Lg Tt F Joris Van Bennekom Vormg Geert Gratama PF

Vuile Huichelaar

Omdat ik zoveel van je hou en andere foute liedjes!

De koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen

De koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, weten van geen ophouden. Al meer dan tien jaar maken ze de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen. En nu staat Vuile Huichelaar nummer zéven alweer op het program! Na een wonderlijk jaar van onzekerheid en isolatie zijn er goede voornemens om in deze show volledig los te gaan.

Weg met hoestschaamte, corona kilo’s, huidhonger, anderhalve-meter-samenleving en hamsterschaamte. Weg met gesprekken over de heg, het raamgesprek, disselen, amateurvirologen, het Irma-effect, snotter- en snuitschaamte. Maar de ruimte zoeken om de braafheid en het keurslijf te laten varen. En wat is er dan fijner dan zingen?!

Guilty pleasures: het foute lied
Lekker de grenzen opzoeken van wat wel en niet kan of mag. Maar wat zéker mag, is liedjes kiezen die we anders misschien links zouden laten liggen. Deze show richt zich op de guilty pleasures, de heimelijke genoegens, oftewel: het foute lied.  Paulette en Saskia verheugen zich op een kakafonie van zingende brave borsten, die hysterische, tranentrekkende, maar zalige liedjes met ze zingen. 

Laat je gaan met… Vuile Huichelaar 7: Omdat ik zoveel van je hou en meer foute liedjes!

Cast & Info

Spel Paulette Willemse en Saskia van Zutphen
Ik wil Humor, Uit met vriendinnen

Recensies

Meezingen is geboden bij uitbundig eerbetoon aan de smartlap

Theaterkrant

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Bij binnenkomst vragen we je om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs te tonen. Houd je deze bij de hand? Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling