Thijs van de Meeberg

Meer dan mogelijk

Ontmoet de allerbeste versie van Thijs van de Meeberg

Kleine Zaal
Première
Bestel
Meer info

Thijs van de Meeberg heeft je gemist. Maar echt. Ondanks dat het leven in de lockdown heerlijk was - geen confrontaties, geen gemiste kansen en geen verkeerde inschattingen - is hij blij nu weer met jou in een afgesloten ruimte te kunnen zijn. Hij heeft jouw advies hard nodig, want er is een probleem boven zijn hoofd gegroeid waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat.

Meer dan mogelijk is het derde soloprogramma van Thijs van de Meeberg. 'Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft.', schreef Theaterkrant over zijn vorige programma.

Kleine Zaal
Première
Bestel

Prijzen

Zaal Ongeplaceerd - Normaal
€ 19,00
CJP
€ 17,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Hanneke Braam
Ik wil Humor, Jong talent

De pers over Thijs van de Meeberg

Thijs heeft alle noodzakelijke ingrediënten voor topcabaret.

Eindhovens Dagblad

(…) met Thijs van de Meeberg weet je nooit wat hij op de volgende kruising gaat doen.

de Volkskrant

De ongrijpbare Van de Meeberg zet krachtige beelden neer, spreekt in literaire volzinnen en blijft tot de laatste minuut verrassen.

Het Parool over de jury- en publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival 2015

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Bij binnenkomst vragen we je om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs te tonen. Houd je deze bij de hand? Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling