Okt29 GZ Najib Amhali Oudejaarsconference TV

Najib Amhali

Wie het weet mag het zeggen

Grote droom Najib Amhali komt uit

Tot 1 november (maar mogelijk langer) heb je bij al onze voorstellingen een coronatoegangsbewijs nodig. Wij volgen hierin de richtlijnen van de Rijksoverheid. Je leest er hier meer over.

Najib gaat voor het eerst een Oudejaarsconference doen. Uiteraard zullen daarin de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar voorbijkomen: de val van het kabinet Rutte, de bestorming van het Capitool, het EK voetbal, opnieuw de val van het kabinet Rutte, de Avondklok rellen maar ook de sneeuwpret, de Olympische spelen, de derde val van het kabinet Rutte, de verkiezingen en hoe het nu verder moet met de kabinetsformatie van het volgende kabinet Rutte.

Wie het weet mag het zeggen

Is het einde van Corona dan nu eindelijk in zicht? Wat voorspellen de geleerden? Alleen wie het weet mag het zeggen. Maar Najib zal vooral zijn eigen verhalen vertellen: hoe hij zich hield tijdens de lockdown, hoe hij zich door het thuisonderwijs heen ploeterde, hoe hij pakketbezorgers tot wanhoop dreef of de Avondklok omzeilde. Wat hem opviel dit jaar, wat hem raakte en waar hij onbedaarlijk om moest lachen. Waar een goede Oudejaarsconference aan moet voldoen? Najib weet het. En hij gaat het zeggen.


Prijzen

2e rang - Normaal
€ 25,00
1e rang - Normaal
€ 25,00
1e rang - CJP
€ 23,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Najib Amhali
Ik wil Bijgeboekt, Humor, Grote namen

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Bij binnenkomst vragen we je om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs te tonen. Houd je deze bij de hand? Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling