Imagine - The John Lennon Songbook

Jimmy Coburn

Eerbetoon aan legendarische popheld

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Het is ruim veertig jaar geleden dat John Lennon werd vermoord. Imagine - The John Lennon Songbook is een memorabele terugblik op het leven van, en een bijzonder eerbetoon aan deze legendarische artiest. Aan de hand van diverse hits word je door het leven van Lennon geleid.

Beginnend bij The Beatles, waarvoor Lennon wereldberoemde songs schreef zoals From Me To You, In My Life, I Am The Walrus, All You Need Is Love en Strawberry Fields. Na het uiteenvallen van de groep gooide Lennon solo alle artistieke remmen los en scoorde hij hits met onder andere Jealous Guy, Woman, Mother en natuurlijk Imagine.

Lennon wordt vertolkt door Paul McDonough, die ook een glansrol vervulde in de op The Beatles geïnspireerde hitmusical Let It Be.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 30,50
1e rang - CJP
€ 28,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Duur Circa 140 minuten incl. pauze
Ik wil Tips van de programmeur

Goed om te weten
We doen er alles aan om je bezoek prettig en veilig te laten verlopen en volgen hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Bij binnenkomst vragen we je om een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs te tonen. Houd je deze bij de hand? Lees hier meer over je bezoek.

Deel deze voorstelling