Header Nieuw Seizoen (1920 X 1080) (2)

Welkom in seizoen 23-24

De voorverkoop voor het nieuwe seizoen is in volle gang. En wat hebben jullie al veel besteld! Vooral de cabaretvoorstellingen lopen hard, maar er zijn komend seizoen zoveel voorstellingen dat iedereen wel iets kan vinden.

Bekijk agenda 23-24

Nieuw in de verkoop
Thomas Erdbrink komt op woensdag 20 september vertellen over zijn bekroonde docu Onze man bij de taliban. Verder brengt Edwin Evers dinsdag 7 november eigen muziek naar ons theater.

Thijs lindhout is maandag 13 november van de partij en daarnaast is de voorstelling Langs de Zijderoute met Ruben en Jelle op vrijdag 1 december toegevoegd aan onze agenda.

Seizoensbrochure
Ook de seizoensbrochure van seizoen 23-24 is weer verschenen. Deze is op te halen in onze schouwburg of bij de ingang van boekhandel Venstra. Of vraag hem aan via kassa@schouwburgamstelveen.nl. Neem hier een kijkje in de digitale brochure.

Previewmiddag
Had je ook al gezien dat we op zondag 24 augustus een Previewmiddag organiseren met gasten als Peter Heerschop, cabaretduo Blauwe Vinkjes en nog veel meer? Je bent van harte welkom!

Series en Samen Uit
We hebben ook een aantal aantrekkelijke series samengesteld. Je vindt deze hier. En wist je ook dat je bij een aantal voorstellingen kunt kiezen voor Samen Uit, waarbij je andere alleengaanden ontmoet?