Uitmarkt seizoen 22-23

De Uitmarkt Amsterdam markeert al 45 jaar dé start van het culturele seizoen. In het weekend van vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus barstte het festijn weer los, met als afsluiter The Kick-off van de Musical Awards. Bekijk hieronder alle musicals terug die komend seizoen in ons theater staan.

The Prom
The Prom is het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op en grijp je danspartner, want... het is tijd voor een feestje! Met o.a. Pia Douwes en Joke de Kruijf.

Info & Kaarten

Blind Date
Bob en Jenny zijn bijna wanhopig. Ze proberen van alles, maar kunnen 'de ware 'maar niet vinden. Totdat er een envelop op de mat valt, waar Blind Date op staat. Heerlijke musicalkomedie vol gênante momenten mét live band!

Info & Kaarten

Before After 
Wanneer Ami en Ben elkaar tegenkomen herkent zij hem gelijk als haar grote liefde die plots verdween. Hij herkent haar niet. Wat ging er mis en wat als je een tweede kans krijgt? Desi van Doeveren en Coen Bril zongen live het prachtige nummer Als we kiezen voor elkaar.

Info & kaarten

Checkpoint Charlie
Op 13 augustus 1961 ligt er opeens een grens tussen Oost- en West Berlijn. In checkpoint Charlie volgen we Berlijners die van de ene op de andere dag gescheiden weren van hun familie. Linda Verstraten vertolkte het prachtige, door Stef Bos geschreven lied, Voor altijd.

Info & Kaarten

Bij ons te zien