Feb26 GZ Yentl En De Boer LACRIMOSA F Daan Colijn En Thijs Meuwese PF Liggend 2 (4)

Tips voor thuis

Wij brengen theater & film even bij je thuis

We hebben een aantal leuke tips voor je op een rijtje gezet om je toch te laten genieten van een mooie film of een avondje theater. We wensen je alvast veel kijk- en luisterplezier en zien je graag snel weer in de schouwburg. 

Cinema Amstelveen via Picl

Via Picl heb je toegang tot een groot archief met de mooiste filmhuisfilms. We selecteren wekelijks nieuwe films. Op deze manier kun je niet alleen een mooie film kijken, maar je steunt ons ook, want een gedeelte van de opbrengst van Picl gaat naar Cinema Amstelveen. Bekijk hier de filmselectie. 
Ben je lid van www.wearepublic.nl? Dan kun je gratis een aantal geselecteerde films kijken. 

Romeinse tragedies binnenkort op TV


Vanaf ma 30 mei zendt de VPRO de speciaal voor televisie gemaakte bewerking uit van het zes uur durende stuk Romeinse tragedies van Internationaal Theater Amsterdam. Regisseur Ivo van Hove: 'In korte intense afleveringen nemen we de kijker mee in de catacomben van de politieke macht.' Meer info >www.vpro.nl/programmas/romeinse-tragedies.nl

Waan je in het theater met Yentl en De Boer 


Yentl en De Boer hebben omdat ze het theater zo missen een website gelanceerd: www.ikmishettheater.nl. Neem vooral even een kijkje en waan je weer in het theater!

Podcastserie Theo Maassen 


Ervaring voor Beginners is een podcast-serie waarin cabaretier Theo Maassen exact 60 minuten praat met makers over de kunst van het maken.