Jan14 KZ Ericvloeimans Wildportofeurope (C)Mark Engelen Header

Seizoen 22-23

Kom je 't weer beleven?

Seizoen 22-23

Welkom in het nieuwe seizoen! 

De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen is gestart. Je kunt het complete programma bekijken op onze website óf blader door onze digitale brochure. Wil je de brochure graag thuis ontvangen? Stuur dan een mail met je adresgegevens naar kassa@schouwburgamstelveen.nl.

Bijgeboekt: Paul de Leeuw - 60: We zien wel...
Leuk om te weten: we hebben Paul de Leeuw bijgeboekt: op woensdag 19 oktober komt hij zijn 60e verjaardag bij ons vieren.

Naar de agenda

Mijn Theater

  • Heb je nog vouchers of tegoedbonnen? Maak dan nu een Mijn Theater-account aan, dan heb je alle tegoedbonnen overzichtelijk bij elkaar. In Mijn Theater vind je ook altijd het overzicht van al je tickets.

Naar de agenda

Extra voorstellingen 
Meld je vooral ook aan voor onze Theater Nieuwsbrief (twee keer per maand) of de Persoonlijke Tips Nieuwsbrief (incidenteel), dan houden we je op de hoogte over de start van de kaartverkoop en extra voorstellingen die we nog verwachten bij te boeken.

Vaak gestelde vragen
Heb je nog vragen? Bekijk hier een overzicht van onze antwoorden op een aantal vaak gestelde vragen. Of mail naar kassa@schouwburgamstelveen.nl. Bekijk hier onze openingstijden. Graag tot ziens!