Jan14 KZ Ericvloeimans Wildportofeurope (C)Mark Engelen Header

Seizoen 22-23

Kom je 't weer beleven?

Seizoen 22-23

Het wordt weer mooi...
Wij maken ons alweer op voor een gloednieuw seizoen boordevol muziek, cabaret, toneel, dans en meer. Begin juni verschijnt de brochure (yeah!) en staat de programmering online. Op zaterdag 11 juni 10.00 uur gaat de voorverkoop voor het nieuwe seizoen van start. Noteer deze datum dus vast in je agenda en maak vast een wensenlijstje op onze site (via het hartje naast de datumknop van de voorstelling). Vroegboekers van afgelopen seizoen krijgen de seizoensbrochure begin juni weer thuis gestuurd.

Vroegboekvoordelen - 11 t/m 30 juni

  • Je kunt nu nog de beste plekken uitzoeken;
  • Je krijgt van 11 t/m 30 juni weer 10% vroegboekkorting op heel veel voorstellingen;
  • Vroegboekers ontvangen ook tijdens het seizoen nog mooie aanbiedingen (zorg wel dat je staat aangemeld voor onze Persoonlijke Tips-mailingen);
  • Bestel je in de voorverkoop 3 of meer voorstellingen dan krijg je volgend seizoen automatisch de brochure thuisgestuurd;
  • Je bent verzekerd van een avondje uit.

Tips om gemakkelijk te kunnen bestellen - v/a 11 juni

  • Ga je voor meer voorstellingen kaarten bestellen, dan raden we je aan om je bestelling via je desktop te doen i.p.v. je telefoon. Zo houd je beter overzicht.
  • Je kunt vanaf begin juni al een wensenlijstje op de website maken door in de agenda het hartje aan te vinken. Je hebt dan een overzichtelijk lijstje bij elkaar zodra je echt kunt bestellen.
  • Heb je nog vouchers of tegoedbonnen? Meld je dan nu alvast aan voor je Mijn Theater-account, dan heb je alle tegoedbonnen overzichtelijk bij elkaar.

Op de hoogte blijven
Op de hoogte blijven van de start van de kaartverkoop en andere wetenswaardigheden rond het nieuwe seizoen? Meld je dan aan voor een van onze Nieuwsbrieven, dan sturen we je een bericht wanneer je kunt bestellen. Wil je de seizoensbrochure thuis ontvangen? Stuur dan een mail naar kassa@schouwburgamstelveen.nl.

Nu al in de verkoop
Er zijn ook nu al veel voorstellingen voor het seizoen 2022-2023 in de verkoop. Ben je benieuwd welke? Bekijk onderaan deze pagina de theateragenda vanaf september.

Bijboekingen
Meld je vooral ook aan voor onze Theater Nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte over de start van de kaartverkoop en extra voorstellingen die we nog verwachten bij te boeken.