Previewmiddag seizoen 22-23

De Uitmarkt in Amsterdam markeert al 45 jaar dé start van het culturele seizoen. Half september barst ook bij ons het nieuwe theaterseizoen los. 

Feestelijke preview 
Maar voor het zover is, openen wij het nieuwe seizoen op zondag 18 september om 14.00 uur met een feestelijke previewmiddag. Op het programma live voorproefjes van theatermakers die al het een en ander laten zien, korte interviews met artiesten, programmamakers en onze programmeur én leuke filmpjes en trailers van voorstellingen die komend seizoen te zien zijn. Alvast een tipje van de sluier: 
Karin Bloemen komt en de middag wordt gepresenteerd door Peter Heerschop. De rest verklappen we nog niet, dus houd de website en onze socials in de gaten voor het complete programma.

Kom gratis voorproeven
Heb jij nog geen keuze kunnen maken uit ons aanbod óf ben je nog nieuwsgierig naar meer achtergrond en wat er nog meer op het programma staat? Je bent van harte uitgenodigd om bij de previewmiddag aanwezig te zijn. Via de bestelbutton kun je je gratis kaarten reserveren. Graag tot 18 september! Het belooft een leuke middag te worden.

Bestel hier je gratis kaarten