20230501 121909
Nominatielunch

Musical Awards Gala

Maandag 1 mei was in ons theater de nominatielunch van de Musical Awards. Alle genomineerden kwamen bij elkaar voor foto's, interviews en een lekkere lunch.

De afgelopen maanden bracht de vakjury, bestaande uit o.a. Jamai Loman, Henriëtte Tol en onze directeur/programmeur Dianne Zuidema, heel wat uren in het theater door om alle musicals te zien. Op  28 april maakten zij dan eindelijk de nominaties bekend. Wat daarop traditioneel volgt is de nominatielunch. Deze werd dit jaar gehouden in Schouwburg Amstelveen.

Op het toneel van de Grote Zaal zaten de genomineerden per categorie met elkaar in een gezellige setting aan tafel. Voor de lunch daadwerkelijk van start ging, werden eerst nog de publieksprijzen bekend gemaakt. Daarna kon er heerlijk gegeten worden.

Musical Awards Gala
Maandag 15 mei was het eindelijk zover en werden de Musical Awards uitgereikt in het Circustheater in Scheveningen. Les Misérables was dé grote winnaar van de Musical Awards 2023. Tijdens het gala waren er ook optredens van o.a. Aïda, Les Misérables, Grease en De Hospita.