Okt21 GZ Vuile Huichelaar 2122 Lg Tt F Joris Van Bennekom Vormg Geert Gratama PF

Welkom in het nieuwe seizoen

We kijken er enorm naar uit om je weer te begroeten. Net als wij staan ook de artiesten te springen om weer te beginnen.

Coronatoegangsbewijs
De online kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is gestart. Met ingang van 10 september heb je bij al onze theatervoorstellingen een coronatoegangsbewijs nodig. Vanaf 25 september geldt dit ook voor de film. We volgen hierin de richtlijnen van de Rijksoverheid. Op dit moment is de verwachting dat de maatregel geldt tot 1 november, maar houd er vast rekening  mee dat het mogelijk langer wordt. Je leest er hier meer over.

Het goede nieuws is dat er voor veel voorstellingen extra kaarten beschikbaar zijn gekomen, ook voor voorstellingen die eerder uitverkocht waren. Bekijk dus vooral onze agenda voor jouw favoriete voorstelling.

Fantastisch nieuw programma
Van cabaret tot toneel en van muziek en dans tot familievoorstellingen. Het is allemaal te zien: Snelle, Fred van Leer, Richard Groenendijk, Bonita Avenue met Hajo Bruins, Simone Kleinsma, nieuwe klucht van Jon Eerd en nog heel veel meer! Kinderen kunnen genieten van o.a. Woezel & Pip, Bumba, Checkpoint Theater en Dolfje Weerwolfje

Bekijk de complete agenda.