FVS 0161

Laatste nieuws

Persconferentie 25 januari

De laatste persconferentie bracht ons gelukkig goed nieuws: onze deuren mogen weer open! En wat hebben we jullie, onze bezoekers, gemist. Kom vooral binnenkort weer bij ons langs. Zodat je weer kunt genieten van een mooie theateravond- of middag en dat geroezemoes voor de voorstelling. Wij staan - op gepaste afstand - klaar om je met open armen te ontvangen en zorgen voor 1,5-meter afstand in de foyers en de zalen.

Welkom terug
De nieuwe richtlijnen brengen wel wat beperkingen met zich mee en gelden op dit moment voor drie weken, t/m dinsdag 15 februari. Daarna volgt een nieuwe persconferentie. Op dit moment gaan we ervan uit dat alle voorstellingen doorgaan. Mocht dit voor een specifieke voorstelling anders zijn omdat de 1,5-meter richt lijnen niet haalbaar zijn voor een artiest of gezelschap, dan zullen we bezoekers hier zo snel mogelijk per mail over informeren.
 
Voor elk wat wils 
We kunnen ons voorstellen dat je enorm zin hebt in een avondje uit. We hebben al onze voorstellingen voor je op een rijtje gezet. Bekijk makkelijk en snel per genre waar je voorkeur naar uitgaat. Goed om te weten: mocht een voorstelling toch verplaatst moeten worden dan krijg je altijd de keus tussen je geld terug of meegaan naar de nieuwe datum.

Bekijk hier het overzicht van alle verplaatsingen & annuleringen van de afgelopen periode of lees hier onze toelichting op de coronamaatregelen.

Graag tot snel!