Ladies Morning & Night & Little Ladies Morning

Op de agenda twee films voor kleine en grote vriendinnen

Little Ladies Morning

zo 2 okt 11.30 uur | Misfit the Switch

Noah (Stefania) maakt The Switch van haar leven wanneer ze niet naar het Hoogland mag en verplicht naar het Lorentz moet. Samen met haar bestie Jessey bedenkt ze een geniaal plan: wat als ze wisselen van identiteit en daarmee van school? Alles lijkt te werken, tot ze op het Hoogland als Misfit wordt bestempeld. Lukt het haar ondanks haar geheim een Misfit squad te vinden en alsnog mee te doen aan Dance United, dé danswedstrijd voor scholen?

Little Ladies Morning - Trommel al je vriendinnen op voor een filmdate!
We ontvangen je met iets lekkers en een glaasje en na afloop staat een goed gevulde goodiebag voor je klaar.

Ladies Morning & Ladies Night

wo 19 okt 10.00, 19.00 & 21.00 uur | Kwestie van Geduld

Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Noorbeek. Ze heeft alle banden verbroken maakt nu furore met haar gerechten in een hotspot in Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In het Limburgse dorp staat ze al snel oog in oog met haar jeugdliefde. Er blijkt door de jaren heen veel veranderd, maar nog heel veel meer vertrouwd te zijn dan ze had verwacht. Monica moet opnieuw kiezen: ligt haar toekomst wel echt in de grote stad?

Een Ladies Morning of Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannende ochtend of avond uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en vooraf of na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodiebag nog even verder bijpraten. 

Lunchen of dineren bij de buren? Wil je voordat je naar de film gaat, of na afloop een hapje eten? Dat kan bij onze overburen van BLVD café (aan de overkant van het plein).

Graag vooraf reserveren via www.blvdcafe.nl of 020 347 2880. Geef wel even door dat je naar de film gaat, dan kunnen ze er rekening mee houden. 

Nu te zien in onze online Filmzaal, Picl

Onze online Filmzaal Picl