Zwaar Verliefd! 2 - Ladies Morning & Night

Spreek weer gezellig af met je vriendinnen

Ruben en Isa zijn terug! In Zwaar Verliefd! 2 maakt romantiek plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen.

In de luchtige feelgoodfilm Zwaar Verliefd! 2 gaan Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?

Ladies Morning en Night

Een Ladies Morning & Night   in Cinema Amstelveen betekent een ontspannende ochtend of avond uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodiebag nog even verder bijpraten.

Lunchen of dineren bij de buren?

Wil je na afloop of voordat je naar de film gaat een hapje eten? Dat kan bij onze overburen van BLVD café (aan de overkant van het plein).

Cinevillepashouders betalen een toeslag van € 4,50 voor de Ladies Morning of Night. Deze kun je online alvast afrekenen.

_______________________________________________

Reserveer online
Vooraf online reserveren is noodzakelijk. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wil zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen.

Reservering met Cinevillepas     
Kom je ook met iemand zónder Cinevillepas? Reserveer dan in dezelfde bestelling óók een betaald kaartje; het is niet mogelijk om ter plekke te betalen. 

Mondkapje verplicht in de foyers
Het is verplicht om in de foyers een mondkapje te dragen. Zodra je op je plaats zit, kan deze weer af.

Veilig en vertrouwd naar de film
Klik hier voor het overzicht van onze huisregels en andere belangrijke punten voor een veilig en prettig bezoek. Lees je ze even door voordat je reserveert en langskomt?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via film@schouwburgamstelveen.nl.

We wensen je een fijne voorstelling!

Grote Zaal
Ladies night
Bestel

Ook te zien op:

Grote Zaal
Ladies night
Bestel

Prijzen

Cineville (+ Toeslag)
€ 5,50
Volwassenen - film
€ 15,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Marc Willard | Scenarioschrijver: Anna Pauwels
Spel Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Frederik Brom, Soy Kroon, Abbey Hoes, Liza Sips, Jamie Grant, Sarah Chronis, Pim Wessels, Rienus Krul, Christopher Parren e.a.
Overige romantiek, komedie | Nl 2020 | 105 min
Duur Circa 105 minuten geen pauze
Genre Volwassenenfilm
Kijkwijzer Alle leeftijden Grof taalgebruik