The Father

'Stunning... heartbreaking' - The Times ★★★★★

Filmzaal Uitverkocht
Meer info

The Father is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs, The Two Popes) laat je geen moment los. Olivia Colman (The Crown, The Favourite) als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar. Anne zoekt opnieuw een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil zeker zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn verwarring. Zijn vertrouwde omgeving blijkt niet meer zo vertrouwd. Zijn verbluffende acteerprestatie leverde

Hopkins won zijn tweede Oscar voor Beste Acteur. Florian Zeller won de Oscar voor Beste Bewerkte Scenario. Hij verfilmde zelf zijn gelauwerde toneelstuk dat, onder andere, op het West End en Broadway te zien was.

Reserveer online
Vooraf online reserveren is noodzakelijk. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wil zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen.

Reservering met Cinevillepas     
Kom je ook met iemand zónder Cinevillepas? Reserveer dan in dezelfde bestelling óók een betaald kaartje; het is niet mogelijk om ter plekke te betalen. 

Veilig en vertrouwd naar de film
Klik hier voor het overzicht van onze huisregels en andere belangrijke punten voor een veilig en prettig bezoek. Lees je ze even door voordat je reserveert en langskomt?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via film@schouwburgamstelveen.nl.

We wensen je een fijne voorstelling!

Filmzaal Uitverkocht

Ook te zien op:

Grote Zaal Bestel

Prijzen

Kind tm 14 jr. - film
€ 8,00
CJP - film
€ 9,50
Familieticket - film (min. 4 pers)
€ 8,00
Volwassenen - film
€ 11,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Florian Zeller
Spel Anthony Hopkins, Olivia Colman, Imogen Poots, Rufus Sewell e.a.
Overige drama | GB 2020 | 105 min
Duur Circa 105 minuten geen pauze
Genre Volwassenenfilm
Kijkwijzer Mogelijk schadelijk tot 9 jaar Angst Grof taalgebruik