Soof 3

Eindelijk heeft Soof haar leven lekker op de rit, toch?

Filmzaal Bestel
Meer info

De film lag al even op de planken maar is dan binnenkort eindelijk te zien in de bioscoop!

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

De Telegraaf - 3 sterren

"Om een herhaling van zetten te voorkomen, zorgt Soofs ziekte dit keer voor meer drama dan humor. Het is een ingreep die prima uitpakt, wederom dankzij het sterke spel van Lies Visschedijk. Haar Soof is opnieuw aandoenlijk wanneer zij door de kanker alle controle over haar leven verliest."

"Maar steeds als de film te zwaar dreigt te worden, zorgt Soofs kolderieke entourage voor de nodige luchtige momenten. Zoon Bing komt tijdens zijn bruiloftsvlogs uit de kast en ook de culturele verschillen met de schoonouders uit India genereren hilariteit. Zo is Soof 3 een grand dessert dat op passende wijze en met een lach en een traan afscheid neemt van een van de populairste filmpersonages uit de Nederlandse cinema.

Filmzaal Bestel

Ook te zien op:

Filmzaal Bestel

Prijzen

Volwassenen - film
€ 11,00
Cineville 21-22
€ 1,00
Strippenkaart – Cinema Amstelveen
€ 1,00
CJP - film
€ 9,50
Kind tm 14 jr. - film
€ 8,00
Familieticket - film (min. 4 pers)
€ 8,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Anne de Clercq
Spel Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Elise Schaap, Brent Schoemaker, Niek Schoemaker, Anneke Blok, Dick van den Toorn, Noortje Herlaar, Eva Laurenssen, Roos Dickmann e.a.
Overige drama, komedie | Nederland 2021 | 115 min
Duur Circa 120 minuten geen pauze
Ik wil Uit met vriendinnen
Kijkwijzer Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Angst Grof taalgebruik

Nu te zien in onze online Filmzaal, Picl

Onze online Filmzaal Picl

Binnenkort te zien in Cinema Amstelveen

Verwacht