Poor Things

Trouw (★★★★★) 'Nu al de beste film van het jaar'

Filmzaal Bestel
Meer info

Poor Things vertelt het ongelofelijke verhaal en de fantastische evolutie van Bella Baxter (Emma Stone), een jonge vrouw die weer tot leven is gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Bella is leergierig en leeft een beschermd bestaan bij Baxter. Ze mist kennis over de wereld om haar heen, maar heeft een drang er meer over te leren. Daarom gaat Bella er vandoor met Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), een gladde en losbandige advocaat. Ze beleven een wervelend avontuur over de hele wereld. Bevrijd van de vooroordelen van haar tijd, wordt Bella standvastig in haar doel om op te komen voor gelijkheid en bevrijding. De film is geregisseerd door Yorgos Lanthimos en geproduceerd door Emma Stone.

Parool: Poor Things is in veel opzichten een maffe en misschien zelfs radicale film. Toch gaat die volgens Emma Stone juist over heel universele en herkenbare zaken. “Wees en blijf nieuwsgierig. Dat is wat ik eruit haal. En vraag jezelf af wat die nieuwsgierigheid soms tegenhoudt. De film nodigt je op een bizarre manier zelfs uit om ongeremder te leven. Misschien niet zo extreem als Bella, maar toch.”

Geniet van een ontspannen middag of avond
Onze voordeur gaat vanaf 45 minuten voor de film begint open. Kom gerust vooraf een kopje koffie drinken (mag ook mee de zaal in). Dan ben je ruim op tijd en hoef je niet in de rij te staan bij de kassa. Bestel ook vooral je kaarten (ook met je Cinevillepas), vooraf online.

We wensen je een fijne filmvoorstelling!

Filmzaal Bestel

Ook te zien op:

Filmzaal Bestel

Prijzen

Volwassenen - film
€ 11,00
Cineville
€ 1,00
Strippenkaart – Cinema Amstelveen
€ 1,00
CJP - film
€ 9,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Yorgos Lanthimos
Spel Emma Stone, Willem Dafoe, Mark Ruffalo e.a.
Overige 2023 VS | 145 min | drama, komedie
Duur Circa 145 minuten geen pauze
Ik wil English
Kijkwijzer Mogelijk schadelijk tot 16 jaar Geweld Seks Grof taalgebruik

Nu te zien in onze online Filmzaal, Picl

Onze online Filmzaal Picl

Binnenkort te zien in Cinema Amstelveen

Verwacht