Persona non Grata

de Volkskrant (★★★) 'Goed oog voor klein menselijk leed'

Filmzaal Laatste kaarten
Meer info

Onze medewerkers wijzen je een plaats toe in de zaal zodat iedereen op 1,5 meter kan genieten van de film. We vragen je om in de foyer een mondkapje te dragen. Bekijk hier onze pagina met coronamaatregelen.

Amusant drama over ongemakkelijke familierelaties. Als Laura naar de familieboerderij op het Deense platteland gaat om de bruiloft van haar broer te vieren, wordt duidelijk dat hij gaat trouwen met Cathrine, een oud klasgenootje die haar ooit het leven zuur maakte.

Laura, of Irina zoals ze zichzelf nu noemt, woont in Kopenhagen waar ze een carrière als schrijfster aan het opbouwen is. Ze heeft onlangs een succesvolle debuutroman gepubliceerd waarin ze over haar jeugd op het Deense platteland schrijft die vooral getekend werd door pesterijen op school. Voor het eerst in jaren is Irina op weg naar de familieboerderij om de bruiloft van haar broer te gaan vieren. Als haar moeder haar ophaalt van het treinstation wordt duidelijk dat haar broer gaat trouwen met Cathrine, het klasgenootje wat haar het meest heeft gepest! Ze merkt ook dat Cathrine zich al behoorlijk heeft ingewerkt bij haar familie. Ze kan dit moeilijk verkroppen en broedt op een manier om haar een hak te zetten..

Veilig en vertrouwd naar de film
Klik hier voor het overzicht van onze huisregels en andere belangrijke punten voor een veilig en prettig bezoek. Lees je ze even door voordat je reserveert en langskomt?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via film@schouwburgamstelveen.nl.

We wensen je een fijne voorstelling!

Filmzaal Laatste kaarten

Prijzen

Volwassenen - film
€ 11,00
Kind tm 14 jr. - film
€ 8,00
Familieticket - film (min. 4 pers)
€ 8,00
CJP - film
€ 9,50
Cineville 21-22
€ 1,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Lisa Jespersen
Spel Jens Jørn Spottag, Rosalinde Mynster, Adam Ild Rohweder, Bodil Jørgensen, Anne Sofie Wanstrup e.a.
Overige drama, komedie, romantiek | 100 min. | Denemarken 2021
Duur Circa 100 minuten geen pauze
Kijkwijzer Alle leeftijden Grof taalgebruik

Nu te zien in onze online Filmzaal, Picl

Picl