Niks Vreemds Aan

Een hilarische, sexy komedie over onverwachte ontmoetingen in een zoektocht naar meer passie

Een avondje swingen of een knappe, naakte man op je balkon, Niks Vreemds Aan, toch?

Een hilarische, sexy komedie over onverwachte ontmoetingen in een zoektocht naar meer passie in de levens en relaties van zes totaal verschillende mensen.

Suus (Ilse Warringa) houdt van haar ietwat doorsnee leven en van haar man Mats (Loek Peters), maar weet donders goed dat het vuur in haar huwelijk al een tijdje gedoofd is. In een dappere poging om de passie te doen herleven, meldt ze hen in een spontane opwelling aan voor een swingers-app. Te druk met het schrijven van zijn nieuwe boek, stemt Mats gedachteloos in, zich niet bewust van hetgeen hem eigenlijk gevraagd werd.

Maar wanneer Xander (Frederik Brom) en Daniëlle (Peggy Vrijens) op de stoep staan, wordt het allemaal wel heel echt. Xander is blij met zichzelf en met zijn aantrekkelijke vriendin Daniëlle, maar hij houdt van spanning en speelt met het idee om een keer te swingen. Daniëlle is daarentegen minder enthousiast, toch weet Xander haar te overtuigen om het swingen eenmalig een kans te geven.

In hetzelfde appartementencomplex woont Lot (Tina de Bruin). Lot is al heel lang single. Andere mensen bestempelen dat misschien als ‘te lang’, maar Lot is happy just the way it is. Ja oké, ze heeft een kat, maar dat hoort er volgens haarzelf nou eenmaal bij als je een single vrouw van midden 40 bent. Natuurlijk wil ze ook wel eens daten, het komt er alleen nooit van. Totdat er op een avond ineens een naakte man op haar balkon staat; Ilias (Juvat Westendorp). Hij heeft zo zijn ondoorgrondelijke charmante maniertjes in de omgang met vrouwen. Hoewel Lot in eerste instantie niks van hem moet weten, beginnen ook haar knieën te knikken van deze woest aantrekkelijke man.

Ladies Night

Een Ladies Night  in Cinema Amstelveen betekent een ontspannende avond uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodiebag nog even verder bijpraten.

Dineren bij de buren?
Wil je na afloop of voordat je naar de film gaat een hapje eten? Dat kan bij onze overburen van BLVD café (aan de overkant van het plein).

Graag vooraf reserveren via www.blvdcafe.nl of 020 347 2880 en geef wel even door dat je naar de film gaat geweest, dan kunnen ze daar rekening mee houden.

Cinevillepashouders betalen een toeslag van € 4,50 voor de Ladies Night. De toeslag kun je alvast online afrekenen.

Grote Zaal
Ladies night
Bestel

Prijzen

Volwassenen - film
€ 15,50
Cineville (+ Toeslag)
€ 5,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Andrejs Ekis
Spel Ilse Warringa, Tina de Bruin, Peggy Vrijens, Frederik Brom, Loek Peters, Juvat Westendorp
Overige komedie | NL 2019 | 95 min
Genre Volwassenenfilm
Kijkwijzer Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Seks Grof taalgebruik