Mijn Beste Vriendin Anne Frank

het aangrijpende verhaal van Hannah Goslar over haar bijzondere vriendschap met Anne Frank

Filmzaal Bestel
Meer info

Tot 1 november (maar mogelijk langer) heb je bij al onze voorstellingen een coronatoegangsbewijs nodig. Wij volgen hierin de richtlijnen van de Rijksoverheid. Je leest er hier meer over.

De allereerste Nederlandse bioscoopfilm over Anne Frank vertelt het aangrijpende verhaal van Hannah Goslar over haar bijzondere vriendschap met Anne Frank.

Hannah en Anne zijn boezemvriendinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt, verliezen ze elkaar uit het oog. Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoeting tussen de twee meisjes in het concentratiekamp Bergen-Belsen. De moedige Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen. De film is geregisseerd door Ben Sombogaart (Knielen op een Bed Violen, De Storm en De Tweeling).

Reserveer online
Vooraf online reserveren is noodzakelijk. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wil zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen.

Reservering met Cinevillepas     
Kom je ook met iemand zónder Cinevillepas? Reserveer dan in dezelfde bestelling óók een betaald kaartje; het is niet mogelijk om ter plekke te betalen. 

Veilig en vertrouwd naar de film
Klik hier voor het overzicht van onze huisregels en andere belangrijke punten voor een veilig en prettig bezoek. Lees je ze even door voordat je reserveert en langskomt?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via film@schouwburgamstelveen.nl.

We wensen je een fijne voorstelling!

Filmzaal Bestel

Ook te zien op:

Grote Zaal Bestel

Prijzen

Familieticket - film (min. 4 pers)
€ 8,00
Kind tm 14 jr. - film
€ 8,00
CJP - film
€ 9,50
Volwassenen - film
€ 11,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Ben Sombogaart
Spel Aiko Beemsterboer, Josephine Arendsen, Roeland Fernhout, Lottie Hellingman, Stefan de Walle e.a.
Overige boekverfilming, drama, oorlog | NL 2020 | 105 min
Genre Volwassenenfilm
Kijkwijzer Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld Angst Grof taalgebruik Discriminatie