Mooie OH 19 20 BACKSTAGE The Auditorium Of The Royal Opera House (C) ROH 2016. Photograph By Sim Canetty Clarke

Vanuit de prachtige zaal in Covent Garden, Londen

La Traviata - Royal Opera House London

The Royal Opera House London is terug in de bioscoop

Filmzaal Bestel
Meer info

In een glamoureuze en oppervlakkige samenleving, offert de rijke en bekende courtisane Violetta alles op voor de liefde.

Het 19e-eeuws Parijs is een plek vol contrasten: passie en oppervlakkigheid, liefde en lust, leven en dood. Courtisane Violetta zingt enkele van Verdi's meest gelauwerde aria's, waaronder het vrolijke 'Sempre libera', bij haar aangrijpende en gepassioneerde ontmoetingen met Alfredo en Germont. Richard Eyres productie voor de Royal Opera vierde onlangs zijn 25 jaar op het podium van het Royal Opera House en keert dit jaar terug met de bejubelde operaster Pretty Yende als Violetta. Het koor is van de Royal Opera en het orkest van het Royal Opera House.

The Royal Opera & Ballet House London zijn weer terug in de bioscoop
We kunnen ons nauwelijks een betere start voorstellen dan met dé kerstklassieker voor het hele gezin, De Notenkraker in een magische uitvoering van The Royal Ballet. Gevolgd door de bloedstollende Puccini’s Tosca, liefde en tragedie in een ballet van Shakespeare’s Romeo & Juliet, Verdi’s meesterwerk en tevens eerste productie van regisseur Oliver Mears Rigoletto, blockbuster La Traviata, met tot slot een schitterende uitvoering van Het Zwanenmeer door The Royal Ballet, onder begeleiding van de muziek van Tsjaikovski. Alle opera voorstellingen worden Nederlands ondertiteld.

Met je Cinevillepas betaal je een toeslag van € 6,50.

Veilig en vertrouwd naar de film
Klik hier voor het overzicht van onze huisregels en andere belangrijke punten voor een veilig en prettig bezoek. Lees je ze even door voordat je reserveert en langskomt?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via film@schouwburgamstelveen.nl.

We wensen je een fijne voorstelling!

Filmzaal Bestel

Prijzen

Volwassenen - film
€ 18,50
Cineville (+ toeslag) 2021
€ 7,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Richard Eyre
Spel opera, muziek | 220 min incl. pauze | 2022
Overige Jeremy White (Zichzelf), Pretty Yende (Zichzelf), Stephen Costello (Zichzelf), Dimitri Platanias (Zichzelf), Kseniia Nikolaieva (Zichzelf), David Shipley (Zichzelf), Angela Simkin (Zichzelf), Germán E. Alcántara (Zichzelf), Andrés Presno (Zichzelf)

Nu te zien in onze online Filmzaal, Picl

Onze online Filmzaal Picl

Binnenkort te zien in Cinema Amstelveen

Verwacht