Koolhovens Keuze - Thema Coen Brothers

O Brother where art thou

Film van de avond - O Brother where art thou

Martin Koolhoven behoeft eigenlijk geen introductie. Als een van de bekendste Nederlandse filmmakers van Nederland deelt hij zijn inzichten in film al jarenlang in programma’s als Op1De Wereld Draait Door en zijn eigen tv-programma De Kijk van Koolhoven

Zijn films (ondermeer Brimstone, Het Schnitzelparadijs en Oorlogswinter) wonnen vele gouden kalveren, draaiden op grote festivals als Berlijn en Venetië en werden verkocht aan de hele wereld.

In Koolhoven Keuze deelt Martin aan de hand van door hem uitgezochte scènes zijn inzicht in film, doorspekt met geestige anekdotes en meningen over van alles en nog wat.

Thema Coen Brothers - Film van de avond O Brother where art thou

Amerika in de jaren 30 van de vorige eeuw. Drie gevangenen slagen er in te ontsnappen tijdens de dwangarbeid. Ze zijn van plan de buit die één van hen verstopt heeft op te halen. Aangezien het geld verborgen is in een huis dat binnen korte tijd onder water zal staan door de aanleg van een nieuwe dam, is er haast bij geboden. Dat is echter niet de enige moeilijkheid waarmee de drie te maken krijgen.  

Heb je een Cinevillepas dan betaal je een toeslag voor deze mooie, lange avond. (Let wel op dat je Cinevillepas dan ook nog geldig is.)

Filmzaal
Inleiding
Bestel

Prijzen

Volwassenen - film
€ 28,00
Cineville + Toeslag
€ 21,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Joel Coen
Spel George Clooney, John Turturro en Tim Blake Nelson
Overige Misdaad komedie | 2000 VS | 190 min
Duur Circa 190 minuten incl. pauze
Kijkwijzer Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld Grof taalgebruik Discriminatie

Binnenkort te zien in Cinema Amstelveen

Verwacht

Nu te zien in onze online Filmzaal, Picl

Onze online Filmzaal Picl