Het Zwanenmeer - Royal Ballet House London

Spektakel, mysterie en passie wisselen elkaar af in dit klassieke liefdesverhaal

Filmzaal Bestel
Meer info

Spektakel, mysterie en passie wisselen elkaar af in dit klassieke liefdesverhaal, uitgevoerd door het Royal Ballet.

Dit klassieke sprookje beeldt de strijd uit tussen goed en kwaad en de poging om alles met liefde te overwinnen. De magie van de meren, bossen en paleizen wordt tot leven gebracht met schitterende ontwerpen van John Macfarlane en een sublieme partituur van Tsjaikovski. De weelderige productie van Het Zwanenmeer van het Royal Ballet keert terug op het podium van het Royal Opera House nadat de heropleving in 2020 werd onderbroken door de sluiting van de theaters door de pandemie. Deze klassieker in het repertoire is het bewijs van de blijvende liefde van wijlen choreograaf Liam Scarlett voor het classicisme en van zijn aangeboren muzikaliteit die in deze productie tot uiting komen. Het orkest is het Royal Opera House.

The Royal Opera & Ballet House London zijn weer terug in de bioscoop
We kunnen ons nauwelijks een betere start voorstellen dan met dé kerstklassieker voor het hele gezin, De Notenkraker in een magische uitvoering van The Royal Ballet. Gevolgd door de bloedstollende Puccini’s Tosca, liefde en tragedie in een ballet van Shakespeare’s Romeo & Juliet, Verdi’s meesterwerk en tevens eerste productie van regisseur Oliver Mears Rigoletto, blockbuster La Traviata, met tot slot een schitterende uitvoering van Het Zwanenmeer door The Royal Ballet, onder begeleiding van de muziek van Tsjaikovski. Alle opera voorstellingen worden Nederlands ondertiteld.

Met je Cinevillepas betaal je een toeslag van € 6,50.

Veilig en vertrouwd naar de film
Klik hier voor het overzicht van onze huisregels en andere belangrijke punten voor een veilig en prettig bezoek. Lees je ze even door voordat je reserveert en langskomt?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via film@schouwburgamstelveen.nl.

We wensen je een fijne voorstelling!

 

 

Filmzaal Bestel

Prijzen

Volwassenen - film
€ 18,50
Cineville (+ toeslag) 2021
€ 7,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Choreograaf: Marius Petipa, Lev Ivanov
Spel Lauren Cuthbertson (Zichzelf)
Overige ballet | 200 min incl. pauze | 2022

Nu te zien in onze online Filmzaal, Picl

Onze online Filmzaal Picl

Binnenkort te zien in Cinema Amstelveen

Verwacht