Druk (Another Round)

Voorpremière

Filmzaal Bestel
Meer info

Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt. Gesteund door deze theorie, beginnen Martin en zijn drie middelbare school collega’s aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven. De eerste resultaten zijn zeer positief, de uitgebluste leraren komen weer tot leven en zelfs de resultaten van hun klassen verbeteren. Terwijl de glazen in een rap tempo achterover worden geslagen, is het voor sommigen steeds moeilijker om controle over de situatie te behouden en blijkt het experiment grotere gevolgen met zich mee te brengen dan verwacht.

De Deense film is de winnaar in de categorie Beste Film van de 33ste European Film Awards en kreeg een Oscar voor beste buitenlandse film.

________________________________________

Wegwerkzaamheden A9

In verband met de overkapping van de A9 staan er de komende jaren diverse werkzaamheden gepland. Bekijk de meest recente wegwerkzaamheden voordat je naar ons toekomt.

_______________________________________________

Reserveer online
Vooraf online reserveren is noodzakelijk. We gaan er vanuit dat je met de mensen waar je in één keer kaarten voor bestelt naast elkaar wil zitten. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen.

Reservering met Cinevillepas     
Kom je ook met iemand zónder Cinevillepas? Reserveer dan in dezelfde bestelling óók een betaald kaartje; het is niet mogelijk om ter plekke te betalen. 

Veilig en vertrouwd naar de film
Klik hier voor het overzicht van onze huisregels en andere belangrijke punten voor een veilig en prettig bezoek. Lees je ze even door voordat je reserveert en langskomt?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via film@schouwburgamstelveen.nl.

We wensen je een fijne voorstelling!

Filmzaal Bestel

Ook te zien op:

Filmzaal Bestel
Grote Zaal Bestel

Prijzen

Familieticket - film (min. 4 pers)
€ 8,00
Volwassenen - film
€ 11,00
Cineville 21-22
€ 1,00
CJP - film
€ 9,50
Strippenkaart – Cinema Amstelveen
€ 1,00
Kind tm 14 jr. - film
€ 8,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Thomas Vinterberg
Spel Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen e.a.
Overige drama | 125 min | Denemarken 2020
Genre Volwassenenfilm
Kijkwijzer Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Grof taalgebruik Drugs- en/of alcoholgebruik