De Notenkraker - Royal Ballet House London

Geniet van het sprankelende en betoverende ballet in De Notenkraker.

Filmzaal Bestel
Meer info

De Notenkraker is een familiefavoriet tijdens de kerstperiode en een van de heerlijkste manieren om de betovering van ballet te ontdekken. Het verhaal van Clara, een meisje dat op kerstavond een magisch avontuur beleeft, wordt begeleid door sprankelende muziek en zelfs dansende snoepjes! Geniet van het volledige gezelschap van het Royal Ballet in deze geliefde balletklassieker. Het orkest is het Royal Opera House onder leiding van Koen Kessels.

The Royal Opera & Ballet House London zijn weer terug in de bioscoop
We kunnen ons nauwelijks een betere start voorstellen dan met dé kerstklassieker voor het hele gezin, De Notenkraker in een magische uitvoering van The Royal Ballet. Gevolgd door de bloedstollende Puccini’s Tosca, liefde en tragedie in een ballet van Shakespeare’s Romeo & Juliet, Verdi’s meesterwerk en tevens eerste productie van regisseur Oliver Mears Rigoletto, blockbuster La Traviata, met tot slot een schitterende uitvoering van Het Zwanenmeer door The Royal Ballet, onder begeleiding van de muziek van Tsjaikovski. Alle opera voorstellingen worden Nederlands ondertiteld.

Met je Cinevillepas betaal je een toeslag van € 6,50.

Veilig en vertrouwd naar de film
Klik hier voor het overzicht van onze huisregels en andere belangrijke punten voor een veilig en prettig bezoek. Lees je ze even door voordat je reserveert en langskomt?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via film@schouwburgamstelveen.nl.

We wensen je een fijne voorstelling!

Filmzaal Bestel

Prijzen

Volwassenen - film
€ 18,50
Cineville (+ toeslag) 2021
€ 7,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Akane Takada (Zichzelf), Cesar Corrales (Zichzelf), Christopher Saunders (Zichzelf), Isabella Gasparini (Zichzelf), Luca Acri (Zichzelf) e.a.
Overige ballet | 2021 | 160 min incl. pauze
Kijkwijzer Alle leeftijden

Nu te zien in onze online Filmzaal, Picl

Picl