De Boss Baby: Familiezaken

De broers realiseren zich weer wat familie voor hen betekent en wat echt belangrijk is in het leven-

Grote Zaal Bestel
Meer info

In De Boss Baby: Familiezaken, het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers, Tim (Buddy Vedder) en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted (Guido Weijers), volwassen geworden en uit elkaar gegroeid.

Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen... en zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf.

Tim en zijn vrouw Carol (Anna Drijver), de kostwinnaar van de familie, wonen in een buitenwijk met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha, en schattige nieuwe baby Tina (Elise Schaap). Tabitha, die de beste van haar klas is op het prestigieuze Eikenboom Centrum voor de Gevorderde Kinderen, is enorm dol op haar oom Ted. Zij wil net als hij worden, maar Tim, die nog steeds een overactieve jeugdige verbeelding heeft, maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en daardoor een normale jeugd misloopt. Als baby Tina onthult dat ze een geheim-agent is voor BabyCorp, op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha's school en de mysterieuze oprichter Dr. Erwin Armstrong (Hajo Bruins) te onthullen, zal het de Templeton broers op onverwachte manieren weer dichter bij elkaar brengen. Tim en Ted realiseren zich weer wat familie voor hen betekent en wat echt belangrijk is in het leven.

Grote Zaal Bestel

Ook te zien op:

Grote Zaal Bestel

Prijzen

Cineville 21-22
€ 1,00
Familieticket - film (min. 4 pers)
€ 8,00
Kind tm 14 jr. - film
€ 8,00
Strippenkaart – Cinema Amstelveen
€ 1,00
CJP - film
€ 9,50
Volwassenen - film
€ 11,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Tom McGrath | Producent: Jeff Hermann
Spel Buddy Vedder (Stem), Guido Weijers (Stem), Elise Schaap (Stem), Anna Drijver (Stem), Hajo Bruins (Stem), Matheu Hinzen (Stem), Bibi (Stem), Imaani Oosterhuis (Stem) e.a.
Overige animatie, komedie, familiefilm | VS 2020 | 115 min
Genre Jeugdfilm
Kijkwijzer Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Geweld Angst