Alles op Tafel

Weer tijd om af te spreken met je vriendinnen

Filmzaal Uitverkocht
Meer info

Onze medewerkers wijzen je een plaats toe in de zaal zodat iedereen op 1,5 meter kan genieten van de film. We vragen je om in de foyer een mondkapje te dragen. Bekijk hier onze pagina met coronamaatregelen.

Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?

Lunchen bij de buren?
Wil je voordat je naar de film gaat een hapje eten? Dat kan bij onze overburen van BLVD café (aan de overkant van het plein).

Graag vooraf reserveren via www.blvdcafe.nl of 020 347 2880 en geef wel even door dat je naar de film gaat , dan kunnen ze daar rekening mee houden.

Bij al onze filmvertoningen heb je ook een coronatoegangsbewijs + ID nodig. Wij volgen hierin de richtlijnen van de Rijksoverheid. Je leest er hier meer over.

 

Filmzaal Uitverkocht

Prijzen

Volwassenen - film
€ 11,00
Kind tm 14 jr. - film
€ 8,00
Familieticket - film (min. 4 pers)
€ 8,00
CJP - film
€ 9,50
Cineville 21-22
€ 1,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Will Koopman
Spel Linda de Mol, Lies Visschedijk, Peter Paul Muller, Waldemar Torenstra, Diederik Ebbinge, Eva Crutzen, Ramsey Nasr e.a.
Overige komedie, drama | NL 2020 | 115 min
Duur Circa 115 minuten geen pauze
Kijkwijzer Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld Grof taalgebruik

Nu te zien in onze online Filmzaal, Picl

Picl