Werkzaamheden kruising Keizer Karelweg - Groen van Prinstererlaan

Omleiding 8 oktober t/m 16 november

Vanwege werkzaamheden aan de kruising Keizer Karelweg en Groen van Prinstererlaan geldt hier een omleiding van 8 oktober tot en met 16 november.
 
Omleidingen doorgaand verkeer
Vanaf Amstelveen Zuid wordt het verkeer richting Amsterdam van 8 tot en met 15 oktober omgeleid via de Groen van Prinstererlaan, Rembrandtweg en de Graaf Aelbrechtlaan. In deze week zijn er ook werkzaamheden aan de Laan Walcheren, waardoor een omleiding via deze weg niet mogelijk is. Na 15 oktober kan het verkeer ook kiezen voor de route Groen van Prinstererlaan, Rembrandtweg en de Laan Walcheren.

Verkeer vanaf Amstelveen Noord wordt in eerste instantie omgeleid via de Graaf Aelbrechtlaan, Rembrandtweg en de Groen van Prinstererlaan. Omleidingsroutes worden ter plekke met bebording aangegeven.

Openbaar vervoer
Van 8 oktober tot en met 16 november krijgen bussen een omleiding via de Graaf Aelbrechtlaan, Rembrandtweg en de Groen van Prinstererlaan. De halte Heemraadschapslaan is dan afgesloten. De halte Kruiskerk blijft in gebruik. Voor nadere informatie zie www.connexxion.nl

De werkzaamheden voor deze eerste fase zijn vrijdag 16 november 2018 afgerond. De tweede fase van de werkzaamheden aan de Keizer Karelweg start in het eerste kwartaal van 2019 hier volgt tegen die tijd nadere informatie over. 

  • Werkzaamheden kruising Keizer Karelweg - Groen van Prinstererlaan

Nieuws

RSS Meer nieuws