Doe mee met opera Vivaldi-Dangerous Liaisons

Kom figureren of decor bouwen! 

Altijd al deel willen uitmaken van een voorstelling? OPERA2DAY biedt nu 25 amateuracteurs de gelegenheid om mee te spelen en maximaal 3 klassen havo/vwo (bovenbouw) de kans om mee te bouwen aan het decor van opera Vivaldi - Dangerous Liaisons.

Deze spiksplinternieuwe barokoperopera met muziek van Vivaldi is een samenwerking tussen OPERA2DAY en de Nederlandse Bachvereniging en staat op vrijdag 1 februari in ons theater. Vivaldi's meest opwindende aria's komen samen op een nieuw libretto. Ze vertellen een opwindend verhaal, gebaseerd op de roemruchte briefroman Les Liaisons Dangereuses. Een fatale liefdesgeschiedenis. Een portret van een tijdperk, waarin een verveelde elite bezwijkt onder haar eigen intriges. 

Figureren
Bij deze voorstelling biedt OPERA2DAY 25 enthousiaste amateuracteurs de mogelijkheid om te figureren. De figurant speelt rol van bediende aan het hof van de hoofdpersonages. Naast lekker enthousiast moeten de acteurs minimaal 16 jaar oud zijn.

Lees hier de overige voorwaarden en meld u/je hier aan.

In het hoofd van de decorontwerper
Docenten kunnen met hun klas de voorstelling bezoeken en zelfs een deel van het decor maken. OPERA2DAY komt naar school voor een voorbereidende les (maandag 28 januari a.s.) en op de voorstellingsdag worden de klassen overdag in het theater verwacht. 's Avonds bezoeken zij ook de voorstelling en kunnen zij de zelfgemaakte decorstukken zien op het toneel. Het niveau van de klas is bovenbouw havo/vwo. De kosten zijn € 200 per klas, plus € 5 per entreebewijs.

Lees hier meer informatie en hoe u zich kunt aanmelden.

  • Doe mee met opera Vivaldi-Dangerous Liaisons

Nieuws

RSS Meer nieuws