Vanaf 1 juni kleine stapjes vooruit

Filmzaal weer open en ander achter de schermen nieuws

Vanaf 1 juni a.s. zijn wij weer open voor de film. Een kleine stap voorwaarts, maar we verheugen ons er enorm op om onze filmliefhebbers weer te kunnen ontvangen!

Film
Uiteraard zijn wij achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen hoe wij dit op een verantwoorde manier voor medewerkers en bezoekers kunnen realiseren. Looproutes, extra schoonmaak, vooraf reserveren, pin only; we doen er alles aan om je bezoek veilig en vertrouwd te maken. Onze programmeur heeft alweer beste filmtitels uitgezocht. Als je je aanmeldt voor onze Cinema Nieuwsbrief ben je als eerste hoogte van de films die we gaan vertonen.

Lees hier onze huisregels en richtlijnen voor een veilig en prettig filmbezoek

Klik hier voor de filmagenda

Te verplaatsen en geannuleerde voorstellingen
Voor het theater is er op dit moment helaas nog geen mogelijkheid om weer open te gaan. 

Van een aantal voorstelllingen weten wij al dat deze definitief geannuleerd worden. De bezoekers van deze voorstellingen zijn hierover geïnformeerd. Je vindt het overzicht van definitief geanuleerde voorstelingen hier. Lees hier mee over de voucherregeling voor geannuleerde voorstellingen.

Over de verplaatsen voorstellingen uit de periode maart/april/mei kunnen wij u op dit moment helaas nog niet informeren. Wij onderzoeken samen met de impresariaten en gezelschappen welke voorstellingen binnen de 1,5-meterrichtlijnen verplaatst kunnen worden naar het nieuwe seizoen. Zodra hier meer duidelijkheid over is, berichten we u hierover.

Ondertussen in Schouwburg Amstelveen...
Omdat wij de artiesten zo missen, en we ons voor kunnen stellen dat jij dat ook doet, bieden wij verschillende gezelschappen de mogelijkheid om alsnog online iets uit hun voorstelling aan het publiek te tonen. Zo namen we voor Musicalvereniging OVA het nummer Twee mannen uit hun geannuleerde jubileumvoorstelling Big Fish op en danste Esther van Cardiac Output een ontroerend mooie solo in een lege Kleine Zaal van de schouwburg. Je vindt de filmpjes via ons YouTubekanaal. Bekijk hier meer tips om thuis te genieten.

Op de stip
In mei starten we ook met ons pop-up theater Op de stip. Waar je dan aan moet denken? Kleine, verrassende optredens op diverse locaties in Amstelveen zodat (amateur)artiesten een podium hebben en jullie weer kunnen genieten van een beetje theater. Ook meedoen? Dat kan! Lees hier meer over Op de stip.

Steun je ons?
Wil je Vriend worden van Schouwburg Amstelveen? De bijdragen van onze Vrienden helpen ons om straks weer de mooiste voorstellingen te kunnen programmeren of bijzondere projecten op te zetten. Het is natuurlijk ook mogelijk om donateur te worden. Elk bedrag, hoe klein ook, is welkom. Hartelijk dank alvast.

Zakelijke evenementen
Vanaf 1 juni is het wel meer mogelijk om kleine vergaderingen of andere kleine evenementen bij ons te houden. Zo verzorgen wij op dit moment voor de Ondernemersvereniging Amstelveen de talkshow OA Live. Kijk gerust mee naar de volgende uitzending op dinsdag 26 mei om 16.00 uur. Benieuwd naar de mogelijheden voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op via zakelijk@schouwburgamstelveen.nl.

  • Vanaf 1 juni kleine stapjes vooruit

Nieuws

RSS Meer nieuws