Van onze directeur

& tips voor thuis

Van onze directeur

Beste bezoeker,

Het is stil in onze mooie schouwburg zo zonder publiek. Twee weken geleden sloten wij, net als alle andere theaters in Nederland, onze deuren en gingen onze medewerkers naar huis. We moesten in verschillende etappes al onze voorstellingen en films tot 1 juni annuleren en kaartkopers informeren.

U weet het natuurlijk. Theater verbindt, ontspant, stemt tot nadenken en biedt troost in onzekere tijden. We vinden het verschrikkelijk dat we dit nu even niet voor u kunnen betekenen. 

Natuurlijk werken wij achter de schermen keihard door. We proberen zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen; het zijn er meer dan 70 voor zo'n 20.000 bezoekers. Het is een enorme puzzel die we samen met alle acteurs, muzikanten, cabaretiers, dansers, producenten, impresariaten en andere theaters moeten zien te leggen. Ook seizoen 20/21 stond al in de steigers en werken we aan door. Zodat we zodra dit nare virus onder controle is, er weer volop voor u kunnen zijn.

Gelukkig is de culturele sector inventief. Er ontstaan overal in het land initiatieven om theater toch bij u thuis te brengen. Zodat we hopelijk nog een kleine bijdrage kunnen blijven leveren aan het welbevinden van mensen. U vindt een aantal van onze tips hieronder.

Via deze weg willen wij óók en vooral onze bewondering uitspreken voor iedereen in de zorg en al die anderen in vitale beroepen die het land nu draaiende houden. Want dat is waar het echt om gaat. Wíj blijven thuis zodat u uw werk kunt doen. Onze dank is groot.

We wensen iedereen heel veel sterkte in deze uitzonderlijke tijden. Zodra wij meer weten berichten wij kaartkopers persoonlijk. Zorg ondertussen goed voor uzelf en elkaar. Als dit voorbij is, zijn wij er ook weer voor u. Graag tot dan!

Met hartelijke groet,
namens alle medewerkers

Dianne Zuidema
Directeur

Bekijk hier onze Theatertips voor thuis
Bekijk hier het actuele nieuwsbericht over onze sluiting

#stayhome #staysafe #zorgvoorelkaar #wewillbeback

  • Van onze directeur

Nieuws

RSS Meer nieuws