Persoonlijk bericht van onze directeur

& bekijk onze tips voor thuis

Beste bezoeker,

Het is stil in onze mooie schouwburg zo zonder publiek. Begin maart sloten wij, net als alle andere theaters in Nederland, onze deuren en gingen onze medewerkers naar huis. We moesten in verschillende etappes al onze voorstellingen en films tot 1 juni annuleren en kaartkopers informeren. Gelukkig mogen we vanaf 1 juni weer open voor de film.

Wat betekent onze sluiting voor bezoekers die al kaarten gekocht hadden?
We kunnen u helaas pas op een later moment informeren over de afwikkeling van de voorstelling(en) waar u kaarten voor heeft; uw gekochte kaarten blijven gewoon geldig. Mocht verplaatsing van uw voorstelling(en) niet haalbaar zijn, dan gaan wij uiteraard op zoek naar compensatie, zoals een vervangende voorstelling, een voucher of restitutie. Zodra er meer bekend is over uw voorstelling(en), informeren wij u hierover per mail.

We zijn eind april gestart met het per mail informeren van bezoekers over definitief geannuleerde voorstellingen.  Over de te verplaatsen voorstellingen kunnen we u helaas pas op een later moment informeren omdat nu nog niet duidelijk is wanneer wij weer voor meer dan 100 mensen onze deuren mogen openen. 

Steuntje in de rug
We krijgen veel vragen van het publiek of er 'iets' gedaan kan worden om de theatersector te steunen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u, wanneer onze deuren opengaan, weer bij ons op bezoek komt. Wilt u Vriend worden van Schouwburg Amstelveen? De bijdragen van onze Vrienden helpen ons om straks weer de mooiste voorstellingen te kunnen programmeren of bijzondere projecten op te zetten. U kunt natuurlijk ook alvast een tegoedbon in de vorm van een cadeaukaart bestellen. Dan heeft u - of een jarige - alvast iets om naar uit te kijken. En voor ons betekent ook dit een extra steuntje in de rug. 

Seizoen 2020-2021
Normaal gesproken verschijnt eind april ons programma voor het nieuwe seizoen. Zoals u zult begrijpen hebben we helaas moeten besluiten om de verschijningsdatum van de brochure uit te stellen. We hadden al een prachtig seizoen voor u samengesteld, maar de kans dat er nog van alles gaat veranderen is te groot. Maar we beloven u, wat in het vat zit verzuurt niet! Uiteraard laten we het u weten wanneer er meer duidelijkheid is over de verschijningsdatum van de brochure en de start van de voorverkoop.

Theatertips voor thuis
Omdat we ons voor kunnen stellen dat u inmiddels wel weer behoefte heeft aan een beetje theater, wijzen wij u graag op alle mooie initiatieven die we om ons heen zien ontstaan. Artiesten en gezelschappen delen registraties van voorstellingen, concerten, online danslessen, podcasts, activiteiten voor kinderen en meer. Wij hebben de leukste tips voor u op een rijtje gezet op onze website. Want natuurlijk brengen wij het theater graag bij u thuis. Check www.schouwburgamstelveen.nl/tipsvoorthuis voor alle tips. Het overzicht wordt continu aangevuld.

We danken u voor uw begrip, geduld en vertrouwen en kijken uit naar het moment dat we onze deuren weer kunnen openen. Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Met vriendelijke groet,
namens alle medewerkers

Dianne Zuidema,
Directeur

Bekijk hier de toelichting op de voucherregeling
Bekijk hier
 onze Theatertips voor thuis

#zorgvoorelkaar #wewillbeback

  • Persoonlijk bericht van onze directeur

Nieuws

RSS Meer nieuws