Theaterseizoen 17-18

Nieuwtjes en bijzonderheden op een rij

Naast alle voorstellingen zijn er dit seizoen ook nog een aantal andere nieuwtjes en bijzonderheden. We zetten ze hieronder voor u op een rijtje:

CJP korting online verkrijgbaar
Jongeren met een CJP/Cultuurkaart krijgen nu ook online 2 euro korting op een groot aantal voorstelllingen. Vergeet niet je CJP/Cultuurkaart mee te nemen voor de kaartcontrole.

Vriendenkorting
Vrienden van de schouwburg kunnen vanaf dit seizoen direct al gebruik maken van de 2 euro Vriendenkorting (telefonisch of via de kassa).

Series
We hebben een drietal extra voordelige series in het leven geroepen voor avontuurlijke theaterbezoekers. U leest er hier alles over.

Pannenkoekenarrangement
Bij een aantal jeugdvoorstellingen kunt u vooraf pannenkoeken komen eten. U kunt het pannenkoekenarrangement direct bestellen bij Brandweerman Sam (25 feb), De Kleine Zeemeermin (25 mrt) en Prinses op de erwt (8 apr).

Expositie
In de trappenhuis van de foyer is er een nieuwe expositie van de Japanse fotografe Kimiko Yoshida te zien.

Hollandse avonden
Speciaal voor de liefhebbers van het Hollandse levenslied organiseren we op zaterdag 3 maart een Hollandse avond in de Kleine Zaal. De tribune gaat eruit dus dat wordt dansen en meezingen met artiesten als Dries Roelvink, Quincy, Jordy Heer en vele anderen.

Het Kleine Theater
Vanaf dit seizoen komt het Amsterdamse gezelschap Het Kleine Theater ook naar Amstelveen met een aantal sprookjes voor de allerkleinsten. Bijvoorbeeld op woensdag 28 februari met Sneeuwwitje  (3+).

Post a Message
In de foyer van de schouwburg staat sinds kort onze flesseninstallatie Post a Message. We horen na afloop van een voorstelling graag via een flessenkaartje wat u ervan gevonden heeft.

Vragen?
Heeft u een vraag over de programmering of komt u er niet uit wat u moet kiezen? Stuur dan een mail naar onze programmeur Dominique Deutz en zij geeft u graag advies. Mail gerust naar programmering@schouwburgamstelveen.nl.

En als we nog wat tips mogen geven...:

Omdat de belanstelling zo massaal was afgelopen seizoen, hebben we het aantal theatercolleges flink uitgebreid. Dit seizoen komen o.a. Stine Jensen en Henk Schiffmacher 'college' geven. Bekijk hier het complete theatercollege-aanbod.

Ook de opera- en balletvoorstellingen van The Royal Opera House London komen weer terug op het witte doek.

Brochure
Wilt u de brochure thuis ontvangen? Stuur dan een mail naar kassa@schouwburgamstelveen.nl. De brochure online bekijken? Kllik hier.

Openingstijden kassa
Bekijk hier onze openingstijden.

  • Theaterseizoen 17-18

Nieuws

RSS Meer nieuws