Theaterseizoen 17-18

Nieuwtjes en bijzonderheden op een rij

De verkoop voor theaterseizoen 17-18 is gestart. Wij hopen natuurlijk dat u er ook weer bij bent. Naast alle voorstellingen zijn er dit seizoen ook nog een aantal andere nieuwtjes en bijzonderheden. We zetten ze hieronder voor u op een rijtje:

CJP korting online verkrijgbaar
Jongeren met een CJP/Cultuurkaart krijgen nu ook online 2 euro korting op een groot aantal voorstelllingen. Vergeet niet je CJP/Cultuurkaart mee te nemen voor de kaartcontrole.

Vriendenkorting
Vrienden van de schouwburg kunnen vanaf dit seizoen al vanaf juni gebruik maken van de 2 euro Vriendenkorting (telefonisch of via de kassa).

Series
We hebben een drietal extra voordelige series in het leven geroepen voor avontuurlijke theaterbezoekers. U leest er hier alles over.

Pannenkoekenarrangement
Bij een aantal jeugdvoorstellingen kunt u vooraf pannenkoeken komen eten. U kunt het pannenkoekenarrangement direct bestellen bij Het huis van Jip & Janneke (29 okt), Welterusten Kleine Beer (5 nov), Brandweerman Sam (25 feb), De Kleine Zeemeermin (25 mrt) en Prinses op de erwt (8 apr).

Expositie
Vanaf september is er een nieuwe expositie van de Japanse fotografe Kimiko Yoshida te zien in de foyers van de schouwburg.

Hollandse avonden
Speciaal voor de liefhebbers van het Hollandse levenslied organiseren we op zaterdag 18 november en zaterdag 3 maart een Hollandse avond in de Kleine Zaal. De tribune gaat eruit dus dat wordt dansen en meezingen met artiesten als Dries Roelvink, Quincy, Jordy Heer en vele anderen.

Het Kleine Theater
Vanaf dit seizoen komt het Amsterdamse gezelschap Het Kleine Theater ook naar Amstelveen met een aantal sprookjes voor de allerkleinsten. Bijvoorbeeld op zondag 12 november met Een Wintersprookje (3+).

Post a Message
In de foyer van de schouwburg staat sinds kort onze flesseninstallatie Post a Message. We horen na afloop van een voorstelling graag via een flessenkaartje wat u ervan gevonden heeft.

Vragen?
Heeft u een vraag over de programmering of komt u er niet uit wat u moet kiezen? Stuur dan een mail naar onze programmeur Dominique Deutz en zij geeft u graag advies. Mail gerust naar programmering@schouwburgamstelveen.nl.

En als we nog wat tips mogen geven...:

Voor 10 euro boekt u een Blind Date. Laat u eens verrassen door een avondje uit waar u misschien zelf niet voor gekozen had maar waar u ongetwijfeld wel van gaat genieten. 

We openen het seizoen met een romantisch pianoconcert van de pianiste Nobuko Takahashi op zondag 1 oktober om 11.30 uur.

Ook Kunst & Kids keert weer terug in het nieuwe seizoen. Houd zondag 15 oktober dus vast vrij voor uzelf en uw (klein)kinderen.

Na de zeer bijzondere avond Cardiac 2.0 in dit seizoen, komt Cardiac Output, een dansgroep met dansers met een verstandelijke beperking en professionele dansers, op maandag 13 november nog een keer terug, deze keer met de voorstelling West Side Story

Op zaterdag 9 december staat de avondvullende voorstelling The Nation van Het Nationale Theater ook bij ons in Amstelveen. Een spannend theaterfeuilleton met dinermogelijkheden.

Omdat de belanstelling zo massaal was afgelopen seizoen, hebben we het aantal theatercolleges flink uitgebreid. Dit seizoen komen o.a. Peter van Uhm, Herman Pleij, Stine Jensen en Henk Schiffmacher 'college' geven. Bekijk hier het complete theatercollege-aanbod.

Ook de opera- en balletvoorstellingen van The Royal Opera House London komen weer terug op het witte doek.

Brochure
Wilt u de brochure thuis ontvangen? Stuur dan een mail naar kassa@schouwburgamstelveen.nl. De brochure online bekijken? Kllik hier.

Openingstijden kassa
Bekijk hier onze openingstijden.

  • Theaterseizoen 17-18
  • Theaterseizoen 17-18
  • Theaterseizoen 17-18

Nieuws

RSS Meer nieuws