Theatercolleges: leuk en leerzaam!

Ontdek onze theatercolleges

Heeft u onze reeks theatercolleges al ontdekt? Niet alleen leuk en ontspannend maar ook nog eens interessant en leerzaam. Er staan er nog een aantal op het programma:

Arjan Postma - Di 6 feb 20.00 uur
In dit theatercollege laat Arjan Postma zien dat de natuur overal om ons heen is. Hij wijst u op al het moois waar u normaal gesproken zo aan voorbij loopt. Aan de hand van de vier seizoenen laat hij zien dat onze natuur één grote schatkamer is. Hij vertelt hoe u de meest fantastische avonturen kunt beleven - gewoon in Nederland, vaak dichtbij huis...

Op zoek naar geluk - Coen Verbraak, Laura Steenbergen e.a. - Do 15 feb 20.00 uur
Tijdens de interactieve theateravond Op zoek naar Geluk worden deze en vele andere vragen onder de loep genomen door vier 'geluksspecialisten' uit de journalistiek, wetenschap en kunst. 

De Vakidioten - Jochem Uytdehaage e.a. - Za 3 mrt 20.00 uur
Een succesvolle tailleur, weervrouw, cabaretier en Olympisch schaatskampioen: Alle vier zijn ze bekend geworden door hun vak en worden nu in het theater samengebracht om u mee te nemen in hun bijzondere werelden. 

Henk Schiffmacher - Schiffmacher vertelt Di 6 mrt 20.00 uur
Henk Schiffmacher kijkt terug op zijn veel bewogen leven. Zijn ontmoetingen met mensen van diverse pluimage van de lokale visboer tot de Maori's van Nieuw-Zeeland. Van de laatste koppensnellers uit Borneo tot Lady Gaga en Adam Levin.

Femke Halsema - Een vrij land - Wo 14 mrt 20.00 uur
In een meeslepend college onderzoekt Femke Halsema de vraag 'wie zijn wij?'. Hebben wij reden om trots te zijn op ons land? Maar wat is onze identiteit dan? Is er zoiets als een Nederlandse cultuur? 

Guido Weijers - Masterclass Geluk - Di 10 apr 20.30 uur
In 100 minuten komen uitdagende quotes, sterke anekdotes en korte verhalen voorbij die laten zien wat ons gelukkig maakt en hoe we geluk kunnen beïnvloeden. Een vlijmscherp theatercollege, met een knipoog en humor, zoals we dat van Guido gewend zijn.

  • Theatercolleges: leuk en leerzaam!
  • Theatercolleges: leuk en leerzaam!
  • Theatercolleges: leuk en leerzaam!

Nieuws

RSS Meer nieuws