Theater. Mooier dan ooit.

Maak kans op bijzondere prijzen

Albert Verlinde, voorzitter van het campagneteam, heeft op 21 april het startsein gegeven voor Theater. Mooier dan ooit.  Met elkaar, met iedereen voor en achter de schermen en het publiek tellen we af naar het moment dat alle theaters, poppodia en museau weer open mogen.

Wat hebben we het gemist!
Een volle zaal. Dat geroezemoes voor de voorstelling. Het licht, het geluid, het applaus. Dat ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. En als we jullie straks weer mogen ontvangen, worden die magische momenten ongetwijfeld… mooier dan ooit!

Het aftellen is begonnen
We weten niet wanneer, maar we weten dat het komt. Daarom tellen we alvast af. Ondertussen zitten we niet stil. We zijn druk bezig met de programmering voor volgend seizoen. Naar verwachting lanceren wij half juni onze plannen voor het nieuwe seizoen. Wil je niks missen? Meld je dan hier aan en dan informeren we je over het programma voor de maanden september t/m december.

Win mooie prijzen
Neem ondertussen alvast een kijkje op de website van Theater. Mooier dan ooit. en maak kans op unieke prijzen. Zo wordt de voorpret voor je volgende theateravond mooier dan ooit!

 

  • Theater. Mooier dan ooit.

Nieuws

RSS Meer nieuws