TEDx Amstelveen

Zo 14 apr - Nieuw in de schouwburg

Goed nieuws! Ook dit voorjaar vindt er weer een TEDx Amstelveen plaats. Gezien de grote belangstelling voor het vorige evenement, dat al binnen drie dagen volledig was uitverkocht, organiseert het ambitieuze TEDx team op zondag 14 april 2019 een nog grootser en beter opgezette dag vol inspirerende TED talks dan afgelopen jaar. Als locatie voor deze bijzondere dag is deze keer gekozen voor de Kleine Zaal van Schouwburg Amstelveen.

Wat is TED(x)?
Ideas spreading: dat is het motto van TED, een organisatie zonder winstoogmerk die zich sinds 1984 als voornaamste doel stelt waardevolle ideeƫn te verspreiden onder een zo breed mogelijk publiek. Waar TED begon als conferentie in Californiƫ over technologie, entertainment en design, zijn tegenwoordig TED talks in meer dan honderd talen over haast alle denkbare onderwerpen een wereldwijd fenomeen. Veel van de TED talks waarbij deze talks worden gegeven zijn initiatieven van een onafhankelijk bestuurde aftakking van TED: TEDx. Dat is ook het geval bij TEDx Amstelveen, dat georganiseerd wordt door een team van bevlogen vrijwilligers.

Thema
Het thema van TEDx Amstelveen 2019 is Once Upon a Time en gaat over een toekomst waarin niets onmogelijk is, idealen voor een betere wereld en nieuwe technologie die we ons nu nog niet kunnen voorstellen.

Voorinschrijving
De sprekers zijn inmiddels bekend en de voorinschrijving is gesloten; het is alleen nog mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst. Check de website van TEDx Amstelveen voor alle info: www.tedxamstelveen.com.

Let op: in het weekend van 13 en 14 april zijn er onderhoudswerkzaamheden aan het tramspoor op de Beneluxbaan. Lijn 5 rijdt dan niet en ook het auto verkeer kan hinder ondervinden. Check ov9292.nl of www.amstelveenlijn.nl voor vertrek voor de laatste info.

 

  • TEDx Amstelveen

Nieuws

RSS Meer nieuws