Start online voorverkoop za 11 mei 10.00 uur

Vrijdag 26 april staat de programmering online, vrijdag 3 mei verschijnt de brochure

Start voorverkoop seizoen 2019-2020 - za 11 mei 10.00 uur
Het nieuwe theaterseizoen van Schouwburg Amstelveen staat weer voor de deur. Zaterdag 11 mei start om 10.00 uur de online kaartverkoop voor seizoen 2019-2020. Ruim 275 theatervoorstellingen met jeugdtheater, gierend cabaret, toptoneel, prachtige dans, musical & show en velen specials. De nieuwe seizoensbrochure verschijnt 3 mei en de programmering staat vrijdag 26 april online.

Vroeg boeken loont
Tijdens de voorverkoop, die loopt van 11 mei tot en met 31 mei, ontvangen bezoekers op veel voorstellingen 10% vroegboekkorting. Naast de keus uit de beste plaatsen verrast Schouwburg Amstelveen de vroegboekers tijdens het seizoen regelmatig met speciale aanbiedingen en/of acties. 

Openingsweekend
Seizoen 2019-2020 opent met een feestelijk openingsweekend van 4 t/m 6 oktober, met filmconcert Wad live, cabaretvoorstelling Voorlopig voor altijd van Vrijdag & Sandifort, Scapino Ballet Rotterdam met twee topstukken van choreograaf Ed Wubbe Holland & Le Chat Noir. En de jeugdvoorstelling Zoveel kleuren (2+) van Apennoten. Traditiegetrouw openen we het jeugdtheaterseizoen met het Kunst & Kids Festival op zondag 29 september, met leuke voorproefjes van het jeugd/familie-aanbod in seizoen 2019-2020. Het thema van deze editie is Hulpdiensten.

Eerste highlights seizoen 2019-2020
Op dinsdag 12 november is het woord aan de vrouwen Jelka van Houten, Susan Visser, Stephanie Louwrier, Gusta Geleijense en Eva Marie de Waal treden in de voetsporen van DE VERLEIDERS. Dinsdag 18 januari keert de knuffelbejaarde van Nederland Hendrik Groen terug naar het theater met een nagelnieuwe voorstelling: Zolang er leven is. De zinderende voorstelling Dangerous Liaisons met topacteurs Tjitske Reidinga en Mark Rietman is op vrijdag 24 en zaterdag 25 april te zien. Een voorstelling over op hol geslagen harten en het spel tussen man en vrouw.

Op cabaretgebied valt er veel te lachen met toppers als Najib Amhali, Daniel Arends, Ton Kas, Patrick Laureij, Sara Kroos, Pieter Derks, Plein & Bianca, Paul Haenen en Dolf Jansen.

Dansliefhebbers kunnen genieten van grote gezelschappen als Nederlands Dans Theater 2 en Introdans, maar ook van bijzondere dansvoorstellingen als My Land, acrobatisch danstheater door Recirquel Company Budapest op zaterdag 4 april.

Er komen ook weer prachtige shows en musicals naar Schouwburg Amstelveen. Broadwayhit Kinky Boots staat maar liefst drie avonden (6 t/m 8 december) in de Grote Zaal. Alex Klaasen komt vrijdag 20 en zondag 21 december terug naar de schouwburg met een nieuwe revue show: Showponies 2

Afwijkende verkoopdata
En misschien nog goed om te weten: Najib Amhali en Fred van Leer komen ook naar Amstelveen en op hun verzoek gaat de kaartverkoop voor hun voorstellingen (gedeeltelijk) op een andere dag van start dan de reguliere voorverkoop van za 11 mei 10.00 uur. Als u zich aanmeldt voor de Theater Nieuwsbrief houden we u ook op de hoogte van de start van de verkoop van deze voorstellingen.

  • Start online voorverkoop za 11 mei 10.00 uur
  • Start online voorverkoop za 11 mei 10.00 uur

Nieuws

RSS Meer nieuws