Youp van 't Hek & Brigitte Kaandorp

Kaartverkoop start za 8 sep 10.00 uur online

Op zaterdag 8 september start de kaartverkoop van Youp van 't Hek (di 15 en wo 16 jan) en Brigitte Kaandorp (ma 11 en di 12 mrt) om 10.00 uur online via het verkoopkanaal GUTS*. U kunt max 4 kaarten per bestelling kopen.

Reminder per e-mail met bestellink
Laat het ons hier weten als u vóór 8 september eenmalig van ons per e-mail een reminder met de directe bestellink(en) wilt ontvangen van de start kaartverkoop van Youp van 't Hek en/of Brigitte Kaandorp.

Kaartverkoop via de kassa
Op de Open Dag van zaterdag 8 september worden een beperkt aantal hard copy kaarten voor Youp en Brigitte om 13.00 uur ook via de kassa van de schouwburg verkocht op vertoon van uw ID. De hoofdbesteller moet op de avond van de voorstelling zijn ID kunnen tonen. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn - en dus de kaarten op een andere naam willen zetten - vragen wij u uiterlijk een week voor de voorstelling samen met de nieuwe hoofdbesteller langs te komen bij de kassa. Telefonisch worden er geen kaarten verkocht voor deze voorstellingen.

*Wat is GUTS?
Het tegen woekerprijzen doorverkopen van kaarten voor populaire voorstellingen en concerten, is in de theater- en muziekwereld aan de orde van de dag. Voor zowel artiesten als bezoekers is dit een grote frustratie. Om deze doorverkoop tegen te gaan, worden op verzoek van Youp van 't Hek en Brigitte Kaandorp de kaarten voor hun voorstellingen online verkocht via GUTS. GUTS maakt gebruik van het blockchainprotocol waardoor het niet mogelijk is om kaarten tegen hogere prijzen door te verkopen. Om kaarten via GUTS te kunnen kopen dient u wel in het bezit van een mobiele telefoon te zijn.

Wanneer u online kaarten koopt, krijgt u eerst alleen een bevestiging van uw bestelling zonder plaatsbewijzen en vlak voor de voorstelling ontvangt u op uw smarphone uw toegangsbewijs mét rij- en stoelnummers. Klik hier voor een aantal vaak gestelde vragen over GUTS.

  • Youp van 't Hek & Brigitte Kaandorp
  • Youp van 't Hek & Brigitte Kaandorp

Nieuws

RSS Meer nieuws