Nieuwe seizoen

Kaartverkoop t/m december gestart!

We zijn weer gestart! Alle voorstellingen t/m december staan online. Bekijk hier de agenda of klik hier voor onze digitale brochure.

We gaan er vanuit dat je met de mensen waarvoor je in één keer kaarten bestelt naast elkaar mag en wil zitten. Het gaat dan om 2 personen, een huishouden of een onbeperkt aantal kinderen. Wil je dit niet, doe dan aparte bestellingen.

Overal goed zicht
Om ervoor te zorgen dat we zowel in de foyers als in de zalen voor 1,5 meter afstand kunnen zorgen, werken we met ongeplaceerde zalen. Op de dag van de voorstelling laten onze zaalwachten je zien waar je kunt gaan zitten en zorgen zo voor een ruime spreiding in de zaal. Door de spreiding heb je overigens vanaf elke plek goed zicht! Er zijn altijd twee stoelen vrij tussen bezoekersgroepen en de rij voor en achter je blijft leeg.

De kaartverkoop voor de periode september tot en met december is  dus gestart. In het najaar presenteren we het aanbod voor de tweede helft van het seizoen. Check hier het volledige aanbod tot en met december. Er zijn overigens ook een aantal inhaalvoorstellingen in de verkoop die plaatsvinden vanaf januari 2021.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Een seintje krijgen wanneer de kaartverkoop voor een bijgeboekte voorstelling of de periode januari t/mei van start gaat?  Schrijf je hier in voor onze Nieuwsbrief.

Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Veilig en vertrouwd
Uiteraard staat jouw en onze veiligheid voorop. We hebben er daarom alles aan gedaan om je bezoek weer veilig en vertrouwd te maken. Zo zijn er gescheiden looproutes in de foyer, een ruime spreiding van bezoekers in de zalen, hebben we stoplichten die de toegang bij de toiletten reguleren en maken we continu schoon. Natuurlijk kun je ook nog gewoon een drankje bestellen dat mee de zaal in mag. Er zijn nu tafeltjes in de zalen zodat je optimaal kunt genieten van de voorstelling. Je leest hier meer over al onze maatregelen.

Onze maximale capaciteit om de 1,5 meter aan te kunnen houden beperkt. In de Grote Zaal is ruimte voor 180 bezoekers, in de Kleine Zaal kunnen we 70 bezoekers ontvangen en in de Filmzaal is er plek voor 30 bezoekers. Je kunt hierdoor maximaal afstand houden tot andere bezoekers. Voorstellingen zullen wel sneller uitverkocht zijn dan normaal, dus mocht je graag ergens naartoe willen, wacht dan niet te lang met bestellen… We leggen overigens wel een wachtlijst aan voor het moment dat de capaciteit tussentijds wellicht mag worden verhoogd.

Als je nog in het bezit bent van een tegoedbon of voucher dan kun je die natuurlijk gebruiken om alvast een mooie avond uit voor jezelf vast te leggen.

Graag tot ziens in seizoen 2020-2021!

 

  • Nieuwe seizoen

Nieuws

RSS Meer nieuws