Choreograaf Conny Janssen geeft inleiding

Kom meer te weten over BROOS

Op zaterdag 16 februari is om 20.00 uur dansvoorstelling BROOS van Conny Janssen Danst bij ons te zien. BROOS is een sprankelende dansvoorstelling over ouderdom, jeugd, de breekbaarheid van het leven en het verglijden van de tijd. BROOS toont de kwetsbaarheid van het leven, van de eerste schreeuw tot de laatste zucht. 

Salon - Een gratis inleiding op de voorstelling: gesprek met Conny Janssen zelf! 
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een Salon; een inleiding op de voorstelling.  Choreograaf Conny Janssen is deze avond zelf aanwezig om in gesprek met dansdeskundige Jacq. Algra te vertellen over BROOS

BROOS is misschien wel het meest persoonlijke werk uit de 26-jarige carrière van de choreograaf en artistiek leider. Daarom wordt zij tijdens dit interview aan de tand gevoeld over haar inspiratiebronnen, de vertaling naar dans, haar manier van werken en de samenwerking met muzikant Maartje Teussink. Een unieke kans om meer te weten te komen over  BROOS en de choreografe. Uiteraard is er ruimte om zelf vragen te stellen.

De Salon vindt om 19.00 uur plaats in de bovenfoyer en is gratis toegankelijk met een entreebewijs voor de voorstelling. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol=vol.

Klik hier om entreebewijzen voor BROOS te bestellen. 

  • Choreograaf Conny Janssen geeft inleiding
  • Choreograaf Conny Janssen geeft inleiding

Nieuws

RSS Meer nieuws