OG3NE, Peter Pannekoek en Patrick Laureij

Nu al te boeken voor seizoen 2019-2020

Voor een aantal voorstellingen van seizoen 2019-2020 is de verkoop al gestart. Verzekerd zijn van kaarten? Wacht dan niet te lang met bestellen want deze artiesten zijn populair en de kaartverkoop gaat hard.

OG3NE

Op woensdag 23 oktober 2019 keren de dames van OG3NE weer terug in het theater met hun gloednieuwe Sweet Harmony Tour.

Tijdens de vorige theatertournee Three Times a Lady  wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte theaterconcerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal en een unieke prestatie die de populariteit van deze succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de Ladies With The Golden Voices.

Bestel hier je entreebewijzen voor OG3NE.

Peter Pannekoek
Donderdag 31 oktober 2019 20.00 uur staat Peter Pannekoek met zijn voorstelling Later is alles beter bij ons in het theater. In Later was alles beter zien we Pannekoek op zijn best: slim, scherp, gevaarlijk, maar bovenal ontwapenend! Een hilarische voorstelling van een komisch supertalent.

Bestel hier je entreebewijzen voor Peter Pannekoek. 

Patrick Laureij
De try-outs voor Nederlands Hoop waren binnen no time uitverkocht. Net als de drie shows die in januari bij ons te zien zijn. Gelukkig komt Patrick Laureij op woensdag 27 november nog een keer terug in seizoen 2019-2020 (max. 4 kaarten per persoon).

Bestel hier je kaarten voor Patrick Laureij.

  • OG3NE, Peter Pannekoek en Patrick Laureij
  • OG3NE, Peter Pannekoek en Patrick Laureij
  • OG3NE, Peter Pannekoek en Patrick Laureij

Nieuws

RSS Meer nieuws