De mooiste opera's ziet u ook bij ons

A Little Night Music en Eugen Onegin

Dit seizoen hebben wij nog een aantal mooie opera's voor u op het programma staan die we graag nog even voor u uitlichten:

A Litte Night Music (Stephen Sondheim) - Do 21 mrt - Grote Zaal

Als het tot actrice Desiree doordringt dat advocaat Frederik niet voor haar zal kiezen, zet zij  Send In The Clowns in, het weergaloze nummer van Stephen Sondheim. Opera of musical? Het werk van Sondheim onttrekt zich aan de grenzen van theaterwetten en is een genre op zich.  Little Night Music sleepte in 1973 vijf Tony Awards in de wacht en is wereldwijd door talloze grote operahuizen op het repertoire gezet. De Nederlandse Reisopera komt met een topcast uit verschillende theatergenres.

Eugen Onegin (Tsjaikovski) - Za 6 apr - Grote Zaal
Eugen Onegin is Tsjaikovski's meest geliefde opera en heeft terecht een vaste plek veroverd binnen het internationale repertoire. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige novelle van de grote schrijver Pushkin. De prachtige melodieën van Tsjaikovski brengen de emoties van de karakters tot leven, met als hoogtepunten het dramatische duel tussen de jeugdvrienden en de gracieuze brief-scène van Tatjana, de onbetwiste heldin van de opera.

Klik hier voor meer informatie over de voorstellingen. 

  • De mooiste opera's ziet u ook bij ons
  • De mooiste opera's ziet u ook bij ons
  • De mooiste opera's ziet u ook bij ons

Nieuws

RSS Meer nieuws