Nederlands Dans Theater bestaat 60 jaar!

Bestel nu gratis de extra Dans Magazine editie

Dit seizoen viert Nederlands Dans Theater (NDT) zijn zestigste verjaardag! Voor het gezelschap het ultieme moment om te reflecteren op zijn bescheiden begin, rijke verleden en indrukwekkende heden en toekomst. Uiteraard ook met dans: zes feestelijke programma's, gedanst door NDT 1 of NDT 2, zijn in theaters door heel het land te zien. 

Extra editie Dans Magazine - vraag uw exemplaar nu gratis aan!
Ter gelegenheid van het zestigjarige jubileum van NDT komt Dans Magazine - hét tijdschrift voor dansliefhebbers - met een extra editie, volledig gewijd aan het gerenommeerde dansgezelschap. De NDT-jubileumspecial is een echt bewaarexemplaar, met een terugblik op het verleden, een blik op het heden en een vooruitblik op de toekomst. De extra editie van Dans Magazine, volledig gewijd aan NDT, is uitsluitend online te bestellen en heeft een beperkte oplage. Vraag uw exemplaar (ter waarde van € 6,00) nu gratis aan via: www.ndt.nl/dansmagazine.

NDT 2 in Schouwburg Amstelveen 
Bij ons is gezelschap NDT 2 komend seizoen tweemaal te zien. In Sierra Oscar Foxtrot Tango op zaterdag 14 december komen de vier contrasterende choreografische stemmen van oud NDT-danser Medhi Walerski, associate choreographer Marco Goecke, het innovatieve choreografenduo Sharon Eyal & Gai Behar en de Fransman Yoann Bourgeois samen.

Standalone op vrijdag 30 maart 2020 viert makers die in hun werk een zelfde onafhankelijkheid uitstralen als jongerengezelschap NDT 2 dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een volledig op zichzelfstaand gezelschap. In dit programma is bestaand werk van Ohad Naharin en Sol León & Paul Lightfoot en een wereldpremière van Johan Inger te zien.

  • Nederlands Dans Theater bestaat 60 jaar!
  • Nederlands Dans Theater bestaat 60 jaar!
  • Nederlands Dans Theater bestaat 60 jaar!
  • Nederlands Dans Theater bestaat 60 jaar!

Nieuws

RSS Meer nieuws