My Fair Lady: verkoop van start

De musical die u niet wilt missen!

We zijn natuurlijk al druk bezig met de voorbereidingen van seizoen 17/18. Wat we u alvast kunnen verklappen: succesmusical My Fair Lady is op vrijdag 9, zaterdag 10 & zondag 11 februari 2018 te zien in onze Grote Zaal. Beter nog, u kunt vanaf vandaag kaarten bestellen voor deze voorstelling. 

Kaarten voor deze musical bestelt u hier.

Over My Fair Lady
Esmée Dekkers, Chris Tates, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs en Yoran de Bont nemen u mee in het verhaal van deze musical…
De weddenschap: een eenvoudig bloemenmeisje omtoveren tot een lady. Professor Higgins neemt de uitdaging aan en Eliza verovert de harten van iedereen. Een grootse productie met overrompelende kostuums en hits als Zou dat nou niet zalig zijn, Het Spaanse graan en Als ik straks de kerk maar haal

Seizoen 17/18: ook al in de verkoop
Naast My Fair Lady zijn de volgende voorstellingen van seizoen 17/18 ook al in de verkoop gegaan.

Donderdag 2 november - Guido Weijers
De man van de Oudejaarsconference is terug in het theater! Guido Weijers neemt je, soms teder en zacht, dan weer rauw en zonder concessies, mee door 2017. Op topsnelheid observeert hij het jaar, trekt het uit elkaar, ontleedt het en geeft er een nieuwe frisse draai aan. Dat wordt weer schaamteloos hard lachen en gieren om de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Bestel hier uw kaarten.

Woensdag 29 november - O'G3NE
Na een volledig uitverkochte theatertournee in seizoen 16/17 is O'G3NE in seizoen 17/18 terug met de succestournee van Three Times A Lady.  Komend seizoen ook bij ons te zien. Bestel hier uw kaarten.

Op vrijdag 28 april verschijnt de brochure 17/18 en staat de complete programmering online. Zaterdag 13 mei 10.00 uur start de voorverkoop voor álle voorstellngen. Met natuurlijk weer 10% vroegboekkorting op veel voorstellingen.

 

  • My Fair Lady: verkoop van start

Nieuws

RSS Meer nieuws