Meespelen in De Krijtkring?

Jonge actrice gezocht (9-12 jr) 

Liesbeth Coltof, de Grande Dame van het jeugdtheater, neemt afscheid, maar zet voor ze gaat samen met Frédérique Spigt en haar band de zaal op zijn kop met knallend muziektheater. Bertolt Brechts meesterwerk De Kaukasische Krijtkring wordt omgetoverd tot een familievoorstelling met de adem van een popconcert, waarin spanning, humor en ontroering elkaar in razend tempo afwisselen: De Krijtkring 10+.

Het verhaal
Revolutie! De gouverneursvrouw gaat er als een haas vandoor. Ze vergeet echter één ding: haar kind. Het kleine meisje blijft bang en alleen achter. Zou jij voor haar zorgen als je haar vond, ook als je weet dat de soldaten opdracht hebben haar te doden? Of loop je liever snel voorbij? Net als keukenmeisje Groesje wil doen. Tot ze, diep vanbinnen, een stem hoort.

Meespelen in een echte theatervoorstelling?
In de voorstelling is een belangrijke rol weggelegd voor dit kleine meisje, de dochter van de gouveneursvrouw. Voor de voorstelling op zondag 11 november bij ons is De Toneelmakerij op zoek naar een meisje dat deze rol kan vertolken.

Wil jij meespelen in een échte theatervoorstelling? Met professionele acteurs en muzikanten en voor écht theaterpubliek? Hoe kun je meedingen? 

  • Je bent een meisje van 9-12 jaar oud en houdt van toneelspelen.
  • Je maakt een auditievideo waarin je je naam, leeftijd en woonplaats noemt en aangeeft waarom je graag toneel speelt. Stuur deze voor 1 september 2018 naar krijtkring@toneelmakerij.nl o.v.v. 'auditie Amstelveen'.
  • De repetitie vindt plaats op 3 oktober van 15.30 tot 17.30 in Haarlem.
  • De voorstelling is op zondag 11 november om 15.00 uur in Amstelveen.

Als je meespeelt krijg je premièrekaartjes voor De Krijtkring in Haarlem op 6 oktober én twee vrijkaartjes (eentje voor jezelf) voor de voorstelling in Amstelveen.

 

 

 

  • Meespelen in De Krijtkring?

Nieuws

RSS Meer nieuws