Veel te zien in de herfstvakantie!

De mooiste voorstellingen en films voor de jeugd

In de herfstvakantie is er nog veel te zien en te beleven in de schouwburg. Kom dus vooral samen met je kinderen een filmpje pakken of bezoek een van onze jeugdvoorstellingen.

JEUGDTHEATER

Kikker en de vallende ster (4+) - Zo 21 okt 15.00 uur
Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. 'Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen!' zegt Haas. Dan schiet er ineens een prachtige ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen... Kom je naar het theater om Kikker te helpen alle wensen in vervulling te laten gaan? Met Meet & Greet.

Falling dreams (10+) - Zo 21 okt 15.00 uur 
Ken je dat gevoel dat je valt, net voordat je echt inslaapt? Met tekst, zang, muziek, videoprojecties, poppen en allerlei objecten haalt Het Filiaal Theatermakers alles uit de kast om dat moment uit te beelden. In  Falling Dreams belanden we in het dromende denkhoofd van een tienermeisje, vol gedachten en beelden die komen en gaan en dwars door elkaar heen lopen. Bij uitstek geschikt voor iedereen die zich graag grenzeloos mee wil laten slepen.

Eendje (6+) - Zo 28 okt 15.00 uur
Het publiek maakt in Pia's gloednieuwe radioprogramma 'PIA OP PAD' kennis met Dobber. Dobber is nog nooit op de radio geweest, want hij is geboren als eend. Maar Dobber weet niet of hij of wel een eend is. Is hij niet een mens? Om een antwoord te vinden op deze prangende vraag vertrouwt hij ons zijn levensverhaal toe. Wat volgt is een spannende en muzikale roadtrip op zoek naar 'Het Grote Geluk', aan de hand van kleurrijke en hilarische scènes uit een eendenleven vol pech en ongeluk.

Alice (6+) - Zo 28 okt 15.00 uur
De Stilte is een van de populairste dansgezelschappen voor de jeugd, met liefdevolle voorstellingen vol humor, gekke vondsten en vreemde personages.  Alice, gebaseerd op  Alice in  Wonderland van Lewis Carroll, is een dansvoorstelling voor jong en oud over groot en klein. Op zoek naar het konijn maakte Alice een bizarre tocht door het fantasierijke landschap van haar eigen droomwereld. Voortdurend spannend, maar nooit eng.


Tip: Kies zondag 28 oktober ook voor het aanvullende pannenkoekenarrangement!

KINDERFILMS

Tijdens de herfstvakantie draaien er elke dag de leukste jeugdfilms bij Cinema Amstelveen vanaf 11.30 uur. Er zijn vier leuke jeugdfilms te zien:

Brandweerman Sam - Klaar voor actie! (AL)
Superjuffie (AL)
Smallfoot (NL- 6+) 
Elvy's Wereld: So Ibiza! (AL)

  • Veel te zien in de herfstvakantie!
  • Veel te zien in de herfstvakantie!

Nieuws

RSS Meer nieuws