Theaterkassa weer geopend

Openingstijden 

Bespreekbureau & telefonische bereikbaarheid 
Wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 13.00 - 16.00 uur via 020 547 51 75. Rond aanvangstijden van films kan het druk zijn aan de kassa. U kunt uw vraag ook altijd stellen via kassa@schouwburgamstelveen.nl. Klik hier voor de antwoorden op een aantal vaak gestelde vragen

Kassabalie
De kassabalie in het voorhuis is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 12.00-16.00 uur. De kassa is op theateravonden 's avonds geopend vanaf 18.30 uur voor de kaartverkoop van de betreffende theatervoorstelling. De kassa sluit na aanvang van de laatste voorstelling.

Kassa Cinema
Vanaf een half uur voor aanvang van de film kunt u uw filmkaartje kopen bij de horecakassa. Als u online al uw kaartje heeft gekocht kunt u met uw e-ticket direct doorlopen naar de kaartcontrole aan de zaal en daar uw ticket op uw mobiel tonen.

U kunt uw tickets ook altijd online bestellen via www.schouwburgamstelveen.nl of www.cinemaamstelveen.nl. U bent dan verzekerd van een plekje, staat niet meer in de rij voor de kassa en uw e-tickets kunt u op uw mobiel tonen bij de ingang van de zaal. Wel zo makkelijk!

  • Theaterkassa weer geopend

Nieuws

RSS Meer nieuws