Digitale brochure 20-21

Bekijk ons programma t/m december

Leuk nieuws! Met veel plezier presenteren we onze digitale seizoensbrochure voor de maanden september t/m december van seizoen 20-21. Je vindt hierin een overzicht van een nieuw seizoen vol ijzersterk cabaret, prachtig toneel en dans, mooie concerten, vrolijke jeugdvoorstellingen en meer.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Een seintje krijgen wanneer de kaartverkoop voor een bijgeboekte voorstelling of de periode januari t/mei van start gaat?  Schrijf je hier in voor onze Nieuwsbrief.

Greep uit ons aanbod
Wacht dat je bijvoorbeeld van Veldhuis & Kemper (wacht niet te lang met bestellen), Jan Jaap van der Wal of Sanne Wallis de Vries? Of van het bijwonen van een openbare repetitie van prima ballerina Igone de Jongh? Boeiend toneel met Bram van der VlugtJohanna ter Steege of van DE VERLEIDERS? Of van gezelschappen als het Het Nationale Theater of Toneelgroep Maastricht? Ook muziek is goed vertegenwoordigd in diverse genres, met o.a. Renée van Wegberg met een nieuwe eigen show en Charly Luske die weer in de huid van George Michael kruipt. 

De digitale brochure vervangt de gebruikelijke papieren seizoensbrochure. Het volledige aanbod t/m december is natuurlijk ook online te bekijken én te bestellen op onze website.

  • Digitale brochure 20-21
  • Digitale brochure 20-21
  • Digitale brochure 20-21
  • Digitale brochure 20-21

Nieuws

RSS Meer nieuws