Coronavirus

Tot 1 juni geen voorstellingen of films

Update 27 maart

Al onze voorstellingen, films en evenementen tot 1 juni zijn geannuleerd. We zijn er stil van. Maar gezondheid gaat uiteraard boven alles, dus ook wij roepen iedereen op om zoveel mogelijk thuis te blijven!

We willen u in deze onwerkelijke tijden toch graag tot steun zijn en zetten daarom dagelijks diverse initiatieven van artiesten online (filmpjes, voorstellingsregistraties, activiteiten voor de kids) die u hopelijk helpen in het thuisblijven. U vindt onze tips voor thuis hier.

We blijven ons best doen om zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen. Omdat het om heel veel voorstellingen gaat (in ons geval al om meer dan 70 - landelijk om meer dan 10.000) en er daardoor ook heel veel theatermakers, gezelschappen, artiesten en muzikanten betrokken zijn, neemt dit helaas meer tijd in beslag dan normaal. Wij communiceren daarom net als alle andere theaters in het land nog geen nieuwe speeldata en nemen tot nader bericht gekochte kaarten niet retour en geven geen tegoedbonnen uit. Wij sluiten ons hiermee aan bij de landelijke afspraken tussen de verschillende brancheorganisaties van de theaters, de impresariaten en de theaterproducenten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Zodra er meer duidelijkheid is informeren wij u via de website en benaderen wij iedereen die in het bezit is van kaarten via de mail.

We willen langs deze weg ook onze bewondering uitspreken voor de mensen in de zorg en al die anderen in vitale beroepen die het land nu draaiende houden. Hartelijk dank namens ons allen!

We wensen u veel sterkte in deze uitzonderlijke tijden en zien u graag terug zodra de situatie dit toelaat.

Zorg goed voor elkaar!

Team Schouwburg Amstelveen

Lees hier een toelichting op de voucherregeling vanuit de branche
Lees hier een peroonlijk bericht van onze directeur
Klik hier voor onze theatertips voor thuis

Click here for English


#stayhome #staysafe #zorgvoorelkaar #wewillbeback

  • Coronavirus
  • Coronavirus

Nieuws

RSS Meer nieuws